street bike info

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

street bike info

Мнениеот lubopitko » Вто Окт 04, 2011 8:55 pm

Здравeйте :wavey: ас съм един безизвестен байкар които е жаден за знание.
Та, по въпроса като цяло искам да си зглобя хубаво колеце.
Приемам сякакви съвети. Ще похарча около 900 лв и идеята е да си зема : рамка ,вилка задна шина и главина лапа и кърмило.
Чудя се каква рамка да си зема важни мерки са 13.5 и 26 мисля че се сещате .....Давайте съвети моля ас се спрях на Нс Capital не съм 100% сиг че е 13.5 . Имах човек за кърмило но излезна несериозен та дайте и тук съвет . За главина си нямам идея за шина съм си харесал обикновена НС шина за 50 60 лв ще ме издържи.Замалкo да забравя вилка мърсочи дирт jump 3 09 г за 229 лв а лапа дъртмоор ....
А и да ви кажа колко съм добър и какво колело карах досега. В процес на учене са по големи градоси към 180 и нагоре ,бърспин кен кен,но футер и хендер ..... и като цяло колелото ще се експлатира сериозно .Ас съм по тежък 67 кг и съм 168 см ... За колелото карах спринт blockhead здрава машина ,номалкo тежичка и по груба като за начинаещ е перфе но вече ми е гадно да карам с нея . Мерси предварително :)
lubopitko

Рейтинг: 1160

Re: street bike info

Мнениеот Lapierre » Пон Окт 10, 2011 5:53 pm

Здравей, мисля че рамка Dartmoor Quinnie или Two6player ще ти свърши доста добра работа. Шина мисля, че Dartmoor Rider ти влиза в бюджета. Тя е 55 лв. Надявам се да съм помогнал поне малко. :beer:
Аватар
Lapierre

Рейтинг: 1200

Мнениеот n1ky » Пон Окт 10, 2011 8:22 pm

lubopitko написа:Здравeйте :wavey: ас съм един безизвестен байкар които е жаден за знание.
Та, по въпроса като цяло искам да си зглобя хубаво колеце.
Приемам сякакви съвети. Ще похарча около 900 лв и идеята е да си зема : рамка ,вилка задна шина и главина лапа и кърмило.
Чудя се каква рамка да си зема важни мерки са 13.5 и 26 мисля че се сещате .....Давайте съвети моля ас се спрях на Нс Capital не съм 100% сиг че е 13.5 . Имах човек за кърмило но излезна несериозен та дайте и тук съвет . За главина си нямам идея за шина съм си харесал обикновена НС шина за 50 60 лв ще ме издържи.Замалкo да забравя вилка мърсочи дирт jump 3 09 г за 229 лв а лапа дъртмоор ....
А и да ви кажа колко съм добър и какво колело карах досега. В процес на учене са по големи градоси към 180 и нагоре ,бърспин кен кен,но футер и хендер ..... и като цяло колелото ще се експлатира сериозно .Ас съм по тежък 67 кг и съм 168 см ... За колелото карах спринт blockhead здрава машина ,номалкo тежичка и по груба като за начинаещ е перфе но вече ми е гадно да карам с нея . Мерси предварително :)

A бе брато,пиши малко по-грамотно и четливо,че нищо не ти се разбира. :(!: Ns Capital e 24-ка,а ти искаш 26ца,значи не става.Dartmoor Quinnie е доста добра рамка,а 26player е алуминиева,а ти щом ще мъчих градуси ще я съсипеш. ;)
Аватар
n1ky

Рейтинг: 1283

Мнениеот lubopitko » Чет Окт 13, 2011 9:11 am

Пиша не граматно защото нямам бг на клавиатурата и ползвам кирилизатор .А мерси за помоща а нс capital ми го показаха в бас 26ца.
lubopitko

Рейтинг: 1160

Мнениеот n1ky » Чет Окт 13, 2011 3:15 pm

lubopitko написа:Пиша не граматно защото нямам бг на клавиатурата и ползвам кирилизатор .А мерси за помоща а нс capital ми го показаха в бас 26ца.

:offtopic: Мисля,че няма Capital 26,но щом казваш.
Аватар
n1ky

Рейтинг: 1283

Мнениеот moonless » Чет Окт 13, 2011 5:56 pm

Е как да няма!Ако отвориш каталога на нс байкс и се поразровиш ще видиш, че има нс капитал 26!!!
moonless

Рейтинг: 1198

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X