С велосипед и ремарке - хайде на работа!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

С велосипед и ремарке - хайде на работа!

Мнениеот tkpopov » Съб Окт 15, 2011 10:54 am

Не знам как ще ви прозвучи, но аз намерих начин да използвам колелото си и ремаркето към него като средство, с което да си изкарвам хляба. Идеята ми дойде като гръм от ясно небе, поради няколко обстоятелства. Тъй като изпълнителният директор на фирмата, в която работя се оказа, че издава и един безплатен регионален седмичен вестник. Отидох аз един ден росен росен при лично при него в офиса и допълнително поисках да работя при него като разнасям вестниците. Той веднага се съгласи. Още на втория ден прикачих ремаркето към колелото и всеки вторник и сряда стоя на определени места с колелото и ремаркето, натоварено с 8 пакета по 100 вестници (800 вестници въййй! Как се пренася на гол гръб такова нещо?) и раздавам вестници на млади и на стари. И ето как стана така, че любимото хоби се превърна в една добра и доходна работа. Вие имали ли сте подобен случай?
Аватар
tkpopov

Рейтинг: 1292

Re: С велосипед и ремарке - хайде на работа!

Мнениеот Rix » Съб Окт 15, 2011 2:47 pm

Поздравления, доста добро начинание :) Хем спортуваш, забавляваш се и поддържаш здравето си, хем ти плащат за това :) Според мен трябва да се развие повече инфраструктурата по градовете(особено столицата) и всички пощенски и куриерски услуги да използват велосипеди(за писма, картички, вестници и по-малките колети). Ще се вдигне и заетостта, тъй като разходите за бензин ще отидат като допълнителен приход на някой ученик/студент/работещ на смени или някой от безработните(ще спадне безработицата и кражбите ще намалеят) или дори някой, който си изкарва прилични пари и му е удоволствие да покара сутрин преди работа :))
Аватар
Rix

Рейтинг: 1217

Назад към Бла - Бла