2 челника аз имам, проблемът е, че една моя приятелка също иска да учства във въпросното състезание (на която съм обещал логистична подкрепа по случая), но тя няма въпросната екипировка.
За това търся 1-2 съфорумци от София (важно е), които имат челници със сменяеми батерии (отново е важно, предвид изискванията, упоменати по-горе), които няма да си ползват челниците през въпросния уикенд и биха искали да извършат едно добро дело, като ми ги заемат за периода 14-17 октомври тази година.
На евентуало отзовалите се съфорумници предлагам връщане на неизползваните (най-вероятно) уреди в комплект с прилежащите им резервни батерии + прилежащата им почерпка (в бири) и вечната ми благодарност (в рамките на 365 дни от датата на заемане).
За целта, ако някой, все пак е заинтересован, моля нека да се свърже с мен в тази тема илии на ЛС преди 5 октомври 2011 година. Анонимността им е гарантиранааим е гарантирана

P.S. Не мисля, че закупуването на 2 (два) челника е оправдано в този момент от финансова гледна точка, но в краен случай ще трябва да прибегна и до това...