Молба за помощ - търся 2 челника за 1 уикенд

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Молба за помощ - търся 2 челника за 1 уикенд

Мнениеот Daniel Panev » Нед Окт 02, 2011 8:32 pm

И така, накратко - за уикенда 15-16 октомври съм планирал участие в едно състезание по планинско бягане (110 km, 4100m+ денивелация), за което организаторите изискват по 2 челника + 2 комплекта резервни батерии (по един за всеки от тях) от участник.
2 челника аз имам, проблемът е, че една моя приятелка също иска да учства във въпросното състезание (на която съм обещал логистична подкрепа по случая), но тя няма въпросната екипировка.
За това търся 1-2 съфорумци от София (важно е), които имат челници със сменяеми батерии (отново е важно, предвид изискванията, упоменати по-горе), които няма да си ползват челниците през въпросния уикенд и биха искали да извършат едно добро дело, като ми ги заемат за периода 14-17 октомври тази година.
На евентуало отзовалите се съфорумници предлагам връщане на неизползваните (най-вероятно) уреди в комплект с прилежащите им резервни батерии + прилежащата им почерпка (в бири) и вечната ми благодарност (в рамките на 365 дни от датата на заемане).
За целта, ако някой, все пак е заинтересован, моля нека да се свърже с мен в тази тема илии на ЛС преди 5 октомври 2011 година. Анонимността им е гарантиранааим е гарантирана :D
P.S. Не мисля, че закупуването на 2 (два) челника е оправдано в този момент от финансова гледна точка, но в краен случай ще трябва да прибегна и до това...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Рейтинг: 2000

Re: Молба за помощ - търся 2 челника за 1 уикенд

Мнениеот vvvaaal » Нед Окт 02, 2011 9:23 pm

Челник аз си взех от магазина за китайски ментета за 2.50лв без батерии и до сега(вече 4-5 месеца) си го карам редовно вечер из София и е доста силен и не е мръднал. :)
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот boriss13 » Чет Окт 13, 2011 8:20 pm

Какво стана?
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Daniel Panev » Нед Окт 16, 2011 6:33 pm

Еми - успях :D
В момента трудно ходя, ставам и сядам и не мога да клякам, ама чувството, след като си стартирал в 7:00, пробягал си 110 км с 4145 м положителна денивелация по гръцките камънаци и ти връчат медал за завършване в 3:00 на следващия ден, е безценно :beer:
@boriss13 - съжалявам, че така се разминахме с теб. Видях, че си ми писал във Facebook, ама вече не бях в София, имах други грижи на главата, а и добри хора вече ме бяха снабдили с нужното :agree:
Благодаря на всички отзовали се :beer: Ще почерпя, много ясно :D
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот TheAnimal » Нед Окт 16, 2011 7:19 pm

Бравоооооо чичо Дани :clap: :clap: :clap:
Искам снимков матрял :popcorn:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот hitar_potter » Нед Окт 16, 2011 8:22 pm

Честито!!

:clap: :clap:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Daniel Panev » Нед Окт 16, 2011 8:23 pm

Изображение
Изображение
P.S. За официалните снимки ще почакаш още малко. Тия са любителски от пирамида 148 на Българо-Гръцката граница :beer: На първата браздата ясно се вижда ;)
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот Antares » Нед Окт 16, 2011 10:03 pm

Поклон!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Назад към Бла - Бла