или друго, според индивидуалните предпочитания, в р-т "Балкан.
 или друго, според индивидуалните предпочитания, в р-т "Балкан.
 За сметка на това ще има радост за гъбарите!Района е доста богат на гъбено''асорти''.
 За сметка на това ще има радост за гъбарите!Района е доста богат на гъбено''асорти''. 

sivval написа:Между другото ще си позволя,да кажа няколко думи за Сергей!Това е един страхотен човек,който се стреми да обедени всички нас ПРИЯТЕЛИ НА ПЛАНИНСКОТО КОЛОЕЗДЕНЕ.Винаги избира подходящи и красиви маршрути които са достъпни за всеки новопроходил в това хоби. Прекрасно организира всеки преход!Той ни е като ''ГРИЖОВЕН БАЩА'',а ние негови"ДЕЦА''!И най-важното щях да забравя,Сергей има невероятен талант като режисьор-оператор,монтажист и звукооформител!ПРОСТО ЕДИН ОЧАРОВАТЕЛЕН И ЕРОДИРАН ЧОВЕК!!!

al написа:Времето ще е хубаво, 16° слънчево с леки облаци, идеално за каране
 . Все пак има едно-две места по набелязаното трасе (деренца), където може да се очакват образували се локви и малко кал.
. Все пак има едно-две места по набелязаното трасе (деренца), където може да се очакват образували се локви и малко кал.

(не че няма да ни стигнеш, де)
 (не че няма да ни стигнеш, де)

sergeh написа:Само да информирам напатилите се байкъри от други региони - тук засега не сме помирисвали сняг и като гледам прогнозите - няма голям шанс и за дъжд следващата събота, при това и температурите уж ще се покачат, така че не се очакват "М.Ъ.Р."-изпълнения

...а ти ходи обаснявай, че си за гъби в гората.
  ...а ти ходи обаснявай, че си за гъби в гората.

и дали ще докара южняка
 и дали ще докара южняка   да го затопли, за да берем вкусни жълти и оранжеви гъбки (любимките ми "пачи крак" и най-паче "рижинка").
 да го затопли, за да берем вкусни жълти и оранжеви гъбки (любимките ми "пачи крак" и най-паче "рижинка").

. Само положението с мицела го изпуснахме засега, ама да видим до събота каквото може ще направим
. Само положението с мицела го изпуснахме засега, ама да видим до събота каквото може ще направим  .
.

Марин написа:... Айде , че и аз се увлякох по писания ША ЗЕМА А СИ ИЗВЪРТА ЕДИН ШАМАР ...
 .
.

. Минавайки единствения прелез в града (както съм обяснил по-горе), карате само направо по павираната улица, която свършва до площадчето на този паметник. Преди него има друг, по-нов, но него го подминавате (затова съм сложил и снимката на паметника, да не го объркате) и карате до края на паважа.
. Минавайки единствения прелез в града (както съм обяснил по-горе), карате само направо по павираната улица, която свършва до площадчето на този паметник. Преди него има друг, по-нов, но него го подминавате (затова съм сложил и снимката на паметника, да не го объркате) и карате до края на паважа.  .
.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта