CocaCola написа:royalracing на метростанция Вардар , махнах му , а той ми показа среден пръст![]()
![]()
azsa-bachinito написа:Sartor се подвизаваше в унсс днеска.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
DragonG написа:Norco Team DH с FOX в двора на СМГ. Не видях собственика но машината определено ми грабна окото.
vvvaaal написа:DragonG написа:Norco Team DH с FOX в двора на СМГ. Не видях собственика но машината определено ми грабна окото.
На bozidar новата машина.![]()
viewtopic.php?p=786154#p786154
royalracing написа:Ако не се лъжа Alex Madman(поне колелото беше същото) на Лагера,тръгваше към Витоша,а ние се връщахме.
BurNiNg_IcE написа:vvvaaal написа:Каква беше таз' огромна тълпа байкъри на входа на борисовата около 8-8:20?
Смешки.
/С тук-там изключения/
s1m3on написа:BurNiNg_IcE написа:vvvaaal написа:Каква беше таз' огромна тълпа байкъри на входа на борисовата около 8-8:20?
Смешки.
/С тук-там изключения/
Ако на някой хора от МТБ клуб СКА викаш смешки, незнам ти какъв си.
s1m3on написа:BurNiNg_IcE написа:vvvaaal написа:Каква беше таз' огромна тълпа байкъри на входа на борисовата около 8-8:20?
Смешки.
/С тук-там изключения/
Ако на някой хора от МТБ клуб СКА викаш смешки, незнам ти какъв си.
Reactor написа:По бул.Витоша,пред НДК ,между 16:30 и 17:00 часа,Теодор/ko3er/ яко въртеше педалите с две чисто нови гуми през рамо
Свирнах и махнах от Буса![]()
Часът е вече 17:57 и наблюдавам как един ИЗВЪНЗЕМЕН яхнал Овен,се опитва да се сбори с два Трамвая на Граф Игнатиев ...![]()
,но ........не видях изхода от битката
r1nftw написа:Мъж с брада и тениска на Вело 2009 на женския пазар до Drag zone в 12:50 с ontario с някакъв bomber и текро IO спирачки с деоре лостчета.Имаше и тъмни очила.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Reactor написа:По бул.Витоша,пред НДК ,между 16:30 и 17:00 часа,Теодор/ko3er/ яко въртеше педалите с две чисто нови гуми през рамо
Свирнах и махнах от Буса![]()
Часът е вече 17:57 и наблюдавам как един ИЗВЪНЗЕМЕН яхнал Овен,се опитва да се сбори с два Трамвая на Граф Игнатиев ...![]()
,но ........не видях изхода от битката
Изхода беше в наша полза, защото след малко към мен се присъедини същият този Ко3ернарамил новите гуми ! От трамваите не остана и помен
CocaCola написа:Reactor - всеки ден го виждам в метрото с едно оранжево яке![]()
или пък се припознавам ? в посока младост го виждам
Reactor написа:CocaCola написа:Reactor - всеки ден го виждам в метрото с едно оранжево яке![]()
или пък се припознавам ? в посока младост го виждам
Няма начин..аз и градски транспорт,пази Боже ...![]()
Пък и живея в Младост
Или се припознаваш или и аз си имам двойник![]()
А аз пък днес след обяд по Самоковско шосе видях една много яка компания,Админ и Дружинка
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта