След 30 минути въртене и 1 час бутане по пътя Костинброд - Балша се оказа, че там горе няма къде да се кара.

Yavkata написа:И къде по дяволите успя да намериш място за бутане от К-брод до Балша?
Yavkata написа:Ти се шегуваш, има няколко маршрута нагоре от Балша. И къде по дяволите успя да намериш място за бутане от К-брод до Балша?
Yavkata написа:
airborneone написа:Гръмна парното,
наводни мазе / част от кухнята,
сутринта беше 12' вътре,
техника ще може да дойде едва утре,
Вообще супер мега гига идеално
veskoz написа:
airborneone написа:Май ще е добре да пия малко гинкобилоба или нещо дето да раздвижи сивото
Esoteric написа:време не минава, ей! тая седмица е безкрайна!
VOLATGE написа::stupid: Един малоумник от форума ми съсипа PC за 6 000лв., от 6 ядрения процесор работи само едно ядро и то едвам едвам. На всичкото отгоре през цялото време остроумничеше и хранеше. Ремонта струва 300лв, а въпросният даже и не се опита да се извини.![]()
Просто нямам думи.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
r1nftw написа:6 ядрен Феном.
Он:Карам ЗУУМ!
Първите six-core феноми излезнаха преди около година и половина - Април 2010г., а гаранцията им е 3 години с фабричното охлаждане (друг е въпроса, че tray не се продават, или поне аз не съм намерил)PHENOM II X6 1075T, BOX - 324.50лв
VOLATGE написа:http://vidirekt.com/47-amd-phenom-ii-x6-1100t-33ghz.html Това е процесора. и сега по-ясно да обесня royalracing(от форума) ми прати линк по скайп и ме принуди да го отворя след което антивирусната се ошашави от вируси, излкючих PC-то и го занесох в сервиз там казаха, че процесерът се е "Overclock"-нал или нещо подобно в следствие на това 5-ядра cа изгорели и за поправката им или по-скоро смяната им трябваше да се плати 295лв. И стига с този Off ако имаш дa питаш нещо PM.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта