Как да имам мека вилка в студено време ?
10х
wingmanz написа:Аз имам Хцр и когато я сервизирам като намажа бушингите хубаво с литиева грес и след това поливам хубаво с горяло масло и вилката до 0 градуса работи мазно (за по студено не знам тъй като още не е било по студено)
феромагнитен написа:В миналите студени дни вилката ми (http://www.srsuntour-cycling.com/dstore ... O+26'.html) бе осезаемо по-твърда, но не знаех дали не е заради мръсотията от последното каране. Днес я пробвах и виждам, че отново е мека, т.е. мръсотията отпада и остава някаква течност (масло) да си мени визкозитета и с това да се променя твърдостта на вилката.
Как да имам мека вилка в студено време ?
10х
феромагнитен написа:Как да имам мека вилка в студено време ?
Snevk написа:феромагнитен написа:Как да имам мека вилка в студено време ?
Карам марзоки от год./год1/2
слагал съм литиева , графитна мисля че и тефлонова грес и никога не съм имал проблеми със замръзване или втечняване, а съм каръл и в студ и жега ...
boybetterknow написа:Snevk написа:феромагнитен написа:Как да имам мека вилка в студено време ?
Карам марзоки от год./год1/2
слагал съм литиева , графитна мисля че и тефлонова грес и никога не съм имал проблеми със замръзване или втечняване, а съм каръл и в студ и жега ...
Сравняваш Марзочи със Сънтър
Snevk написа:Наистина може да е от втулките , но не ако са се свалили , а просто от свойството на метала да се свива и разширява сприямо температурата ... но по този начин би следвало при студено време да е по-мека
r1nftw написа:Има решение на проблема.Виждал съм на Витоша едно Duro на Клаймър ТЕ как работи.Е няма нищо общо с моето или с другите, които съм виждал.Защо не го попитах как го е направил![]()
Просто като седне и то влезе 2см.Т.е има SAG.
Ozzie написа:Потърсете си грес която да е лепкава и да не се влияе значително от температурите, т.е. като е топло да не се разтича, а при студено да не се втвърдява.
В същото време и да не е много "гъста". Аз се сещам само за една такава...
wingmanz написа:поливам хубаво с горяло масло
bikerider написа:Ozzie написа:wingmanz написа:поливам хубаво с горяло масло
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта