[quote="Shadowknight"]
[i]Привет! :-)
Виждам интересна дискусия! Имам малък страничен въпрос! Те там ВСИЧКО ЛИ РЕЖАТ на лазер - искам да кажа, давам им чертеж на детайл (примерно, трябва ми пластина с две дупки с определени размери и профил - малка, 2 на 1 см да речем) и те ми я изрязват? колко ли ще излезе такава малка работа? И другият въпрос, откъде мога да се сдобия с мъничко парче такъв метал (неръждавейка) - да речем, само 5 на 5 сантиметра, и дебелина около 2 мм? Мерси предварително!
И къде се намира това място с лазерно рязане? Благодаря!

[/i]
[/quote]
[i]По твоя въпрос - именно, каквото им да дадеш, ще ти го изрежат, стига да е във формат, съвместим със софтуеъра на лазера, т.е. AutoCad форматите вършат работа.
Цената, поне на това място, се определяла на минути рязане - минутата е по 50-60 стотинки.
На другото място цената се определяше така: едното кръгче по 20 стотинки, тази чертичка 10 стотинки, онази 30 стотинки и т.н.
След като си взех ротора изхвърлих остатъка, който беше 30х10см, явно щеше да ти свърши работа.
Кажи, че си от Пловдив и ще обясна от къде да си вземеш парче неръждавейка (колкото и малко/голямо да е) и къде се намира лазера.[/i]