Искате ли да сътворим ориентир за начинаещите ?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот naka76 » Съб Юли 30, 2005 5:36 pm

[quote="Albinosko"]
Къде къде по-скъпи рамки за които се твърди че са на светлинни години напред са се трошили на съставните си части пред очите ми, а аз си минавам без проблем от там
[/quote]

Не зависи чак толкова от рамката.Според мен повече зависи от колоездача!
Аватар
naka76

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Съб Юли 30, 2005 6:28 pm

[quote="naka76"]

[quote="Albinosko"]
Къде къде по-скъпи рамки за които се твърди че са на светлинни години напред са се трошили на съставните си части пред очите ми, а аз си минавам без проблем от там
[/quote]

Не зависи чак толкова от рамката.Според мен повече зависи от колоездача!
[/quote]

Според мен пък зависи най-вече от терена...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Albinosko » Съб Юли 30, 2005 9:36 pm

За да постигнем единодушие ще кажа една велика фраза: "Всичко е относително!" :D:D:D:beer:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот brokicho » Съб Юли 30, 2005 10:40 pm

според мен грешката идва наи вече заради малкото четене на техническа литература ако така се казва де не че аз сам прочел много или знма нещо повече ит вас напротив и мен ме е марзел да чета та не се знае знаели се ама...за да изкайем някои понятие трябва да сме прочели за да мойем дари сами да стигнем до точната дефиниция.Другото според мене е че трябва да се отворят очите на много хора решили да се занимават с тоя спорт и не както вие казвате да искат за 500-600лв да карат някои много мощна резачка и като видят някои с готиното колелче за 3000лв и много на горе и само да викат че за тия пари са щели да си купят кола мотот и тем подобни а иначе се правят на колоездачи и вместо да си купи някакв твардак тои си купува някакв "ташак" които е fullsuspension ако мойе това да се наррекат някакви амортесиори и се тешкари с гадния золум и некакав диск от преде които не се знае ж кое маза е правен и карача не знае че тва е много ама много по зле от някои V-breaks ама какво да ги правиш вместо да седнат и да прочетат тоя форум които наистина мойе да им помогне много ама!!! колкото до стиловете и колелата за тях аз мога да ви кажа че за БГ не мойе да се кайе че всички рата с DH рамки този стил които каквото има с това се мачи но идеята на RaveUnit не е лоша за минимума така чв ако мойе някои по компетентен нека даде някаква граница пак дръгите вместо да я оплю ват просто ще я коментираме ако ни го позволяват вазмойностите.
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот Climber » Съб Юли 30, 2005 10:49 pm

[quote]Другото според мене е че трябва да се отворят очите на много хора решили да се занимават с тоя спорт и не както вие казвате да искат за 500-600лв да карат някои много мощна резачка и като видят някои с готиното колелче за 3000лв и много на горе и само да викат че за тия пари са щели да си купят кола мотот и тем подобни а иначе се правят на колоездачи и вместо да си купи някакв твардак тои си купува някакв "ташак" които е fullsuspension ако мойе това да се наррекат някакви амортесиори и се тешкари с гадния золум и некакав диск от преде които не се знае ж кое маза е правен и карача не знае че тва е много ама много по зле от някои V-breaks ама какво да ги правиш вместо да седнат и да прочетат тоя форум които наистина мойе да им помогне много ама!!! [/quote]

МНОГО съм съгласен с теб.:D
Незнам за вас ама някой виждал ли е(знае ли) за направено трасе за NS(дървените пътеки), че аз не съм.
Таз година Climber лек!
До година Orange мек!
Аватар
Climber

Рейтинг: 1478

Мнениеот Alien » Пон Авг 01, 2005 1:21 pm

[quote="Climber"]

Незнам за вас ама някой виждал ли е(знае ли) за направено трасе за NS(дървените пътеки), че аз не съм.
[/quote]

Виждал съм (знам).
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Архив