Отделно, на входа на Копривщица, към 11.00ч. преди обед, една кола спря за малко - на багажника и, отзад, бяха натоварени една F7-ца и някакво друго меко колело.

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Онзи ден (неделя) в Копривщица, подпрян до едно кръчме по центъра - червено-бял RAM XC2 (май беше от 2011 рамката) не съм се вглеждал в окомплектовката особено.
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
naskoj написа:първо : Ram HT1/2/3 сBoXXer , Ram DHX с boXXer , trial bike и hornet 16" с Bomber
после до Винса Scott Gmbler с Totem доста дълго кара пред нас
и накрая PRODIGY 3.14 ( не съм сигурен но на това ми заприлича от далеч ) и големичка вилка малко под шадраваните
XaCkBuTukC написа:видях следи от Table Top по пътя към Aладжата
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
naskoj написа:първо : Ram HT1/2/3 сBoXXer , Ram DHX с boXXer , trial bike и hornet 16" с Bomber
после до Винса Scott Gmbler с Totem доста дълго кара пред нас
и накрая PRODIGY 3.14 ( не съм сигурен но на това ми заприлича от далеч ) и големичка вилка малко под шадраваните
XaCkBuTukC написа:Тази сутрин като правех врътка до кулата ( към 11:00 беше) по маркировката газех по следите на някой с тейбъл топкой си ти и защо не ходиш на панорамата ,
днес имаше супер яка гледка
виждаше се чак до н Емине
и се виждаше Стара Планина
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта