the7one написа:Мисля да я карам тази рамка за фрийрайд или dh. В сайта им пише, че става за фрийрайд. Много ли ще е лоша геометрията, ако я карам с 180мм вилка? Челният ъгъл ще бъде към 64 градуса и има ли шанс да се сцепи на челото, все пак е стоманена?
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
the7one написа:Void 3.0 2010
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
kriisoo написа:Като гледаш раздела,в който е пусната темата мислиш ли, че ще кара DH/ FR със твърда вилка![]()
![]()
the7one написа:Дават я за dirt jump, street и freeride, но аз си падам по извращения и затова мисля да си сглобя octane void с 160мм вилка или 180 , освен ако не е свръх неудобно.
icko0o написа:*LongAndYoung
Значи freeride може с твърда вилка,ама downhill-не,аз не съм от най-големите разбиратели ама айде поне ти като не знаеш да не бъркаш и дугите,този раздел :FREEDIDE и DOWNHILL" е за колела с предно окачване над 180 мм ход според тебе има ли разлика мнежду 180 мм ход и твърдата вилка.
kriisoo написа:Вилките, който си сложил са с ход 120-130, което влиза в категорията за XC велосипеди
icko0o написа:Идеята на изказването ми не беше насочена главно към това,че темата е в друг раздел,а в това,че си казал че фрийрайд може и с твърда вилка,не давай такива съвети,че още утре някой ще тръгне с твърдата вилка в близкото дере да се пуска и на дали ще е с каска.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта