с идеята да го карам дх и из София.Висок съм 190см и тежа 88кг.
Долколкото съм запознат 2.5.pegerdjikov написа:и аз имам един въпрос. Колко широка гума влиза в ц1 про ?
МОЯ ГРЕШКА, МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕrees написа::offtopic:Долколкото съм запознат 2.5.pegerdjikov написа:и аз имам един въпрос. Колко широка гума влиза в ц1 про ?
Но тук пише:Teodor40 написа:Зависи от модела, но до 2,7 няма да побере. Със съвсем леко крива капла и ми опираха 2 модела гуми с 2,5 балон. До към 2,6, но пак много зависи.
?? Аз ли бъркам или те?Съвместимост с гуми до 63x559 (2.7").
НЕ! Както ясно и точно ти се отговори и тук... Не става, защото е байк за ХС.. Защото геометрията не позволява многоходова вилка и.т.н. и.т.н. и.т.н. много причини да НЕ! става за ДХ байк, и нито една в полза на твоят поглед над този байк.Metomixa написа:Drag Zx4 TE става ли за ДХ(downhill)
evin написа:За твоя ръст (190 см) С1 ще ти е малък - максималният размер е 16.5"
Не е добра идея. Трябва ти рамка минимум 18", най-добре 20"
rees написа:Като цяло от бг производителите и най-купувано за ДХ, но маклко над 800 лв. е Drag C-1 TE, това е "наследника" на Drag Climber Te, който съответно е най-използвания байк за "стартов" ДХ докато не излезе по-горния. Аз съветвам за С1 ТЕ, но незнам как си с парите.. Нека по-знаещите също да кажат за чуждестранните производители (Dartmoor, NS Bikes etc.)
evin написа:За твоя ръст (190 см) С1 ще ти е малък - максималният размер е 16.5"
Не е добра идея. Трябва ти рамка минимум 18", най-добре 20"
n1ky написа:...направени от материала хромо-молибден (CrMo 4130) и не стават за DH...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта