Модератор: Модератори в пазара
vvvaaal написа:kfx700
УЖАСНО НЕКОРЕКТЕН! Правя името огромно за да не се върже някой друг. Разбрахме се да ми прати вилка FOX 40, отивам аз днес в еконта и гледам от тея двукоронните зуумове, ужасно издран и целия в масло.![]()
![]()
ТЕЛЕФОНА МУ Е 0888183448, АКО ИМА ДРУГИ РЕГИСТРАЦИИ ТУК. Ставаше дума за огромно количество пари. Само се моля да не се върже някой друг, а този да си получи заслуженото. Даже беше казал, че е от Бургас, а на бележката пишеше, че е пратена от София, за да може да залъже някой.![]()
BurNiNg_IcE написа:vvvaaal написа:kfx700
УЖАСНО НЕКОРЕКТЕН! Правя името огромно за да не се върже някой друг. Разбрахме се да ми прати вилка FOX 40, отивам аз днес в еконта и гледам от тея двукоронните зуумове, ужасно издран и целия в масло.![]()
![]()
ТЕЛЕФОНА МУ Е 0888183448, АКО ИМА ДРУГИ РЕГИСТРАЦИИ ТУК. Ставаше дума за огромно количество пари. Само се моля да не се върже някой друг, а този да си получи заслуженото. Даже беше казал, че е от Бургас, а на бележката пишеше, че е пратена от София, за да може да залъже някой.![]()
Няма да се учудя, ако е била и крадена.
Другата му регистрация тук е: NWD, във Facebook e http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 996&ref=ts
Викан е 2 пъти в РПУ-та за крадене на колела/2 различни/, но българската полиция като я знаем...
Живее в Драгалевци.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
BurNiNg_IcE написа:vvvaaal написа:kfx700
![]()
Няма да се учудя, ако е била и крадена.
Другата му регистрация тук е: NWD, във Facebook e http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 996&ref=ts
Викан е 2 пъти в РПУ-та за крадене на колела/2 различни/, но българската полиция като я знаем...
Живее в Драгалевци.
exiteyes написа:Не забравяйте, че има kfx450r и kfx700 да не се бъркате само.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта