rumbala написа:Свиха ми помпата за 50 кинта пред Plan-B...Да му изсъхне *** на тоя/тая дето я е свил. Днес трябваше да нося байка 600 метра до най-близката бензиностанция
Да му изсъхне *** на тоя/тая дето я е свил.
exiteyes написа:Как може в България да няма вносител на NS бре!
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
ChildrenOfChaos написа:rumbala написа:Свиха ми помпата за 50 кинта пред Plan-B...Да му изсъхне *** на тоя/тая дето я е свил. Днес трябваше да нося байка 600 метра до най-близката бензиностанция
Как може на жена да и изсъхне *** ?
Да му изсъхне *** на тоя/тая дето я е свил.![]()
![]()
![]()
![]()
да не съм офф: Нямам колело.
Antares написа:Чувствам се като изакан от разстроен октопод... Парцал, нямам сили да мръдна, постоянно ми е студено, хем ми се спи, хем не... Абе само разстройството и драйфането липсват...
airborneone написа:Хотел Пирогов иска да ме приюти за няколко дена
dandumtb написа:airborneone написа:Хотел Пирогов иска да ме приюти за няколко дена
То като за хотел е доста скъпо,а условията - мизерни,мизерни за хотел с такава цена
taurus13 написа:Тия от Мозила, започнаха да ми ъпдейтват браузъра почти всеки ден, в резултат на което, нещо постоянно не ми работи...айде от темите отдавна съм се отказал, ама сега като спират да ми работят и плъгините, вече потребителската ми душа не издържа на толкова иновации и мина на Хром...
_SoRa_ написа:Напълнях с 22 кг., а като си помисля, че може да кача още 5
_SoRa_ написа:Той резултата ще е видим в началото на декември![]()
_SoRa_ написа:Той резултата ще е видим в началото на декември![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта