Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Ако можеш да центроваш скорости, да свалиш веригата, защото трябва да мине през деклашора, то можеш да се справиш и сам. Имай в предвид, че настройката не е толкова лесна, ето тук пише всичко.
ХХХХХХХ написа:здравеите колеги искам да питам вилката зaшто ми оделя 3 съмтима хот на доле тяе на мало и бъздъx ие помпа до краи
По-добре отиди при механик да ти направи всичко това защото на дали ще успееш сам,а и на дали ще имаш машинка за веригата и центроването не е лесно.Всички може да ти дадем съвет как се прави това,но защо да се тормозиш толкова много с тези работи при положение,че механика няма да ти вземе много пари.
lozi написа:Дали ще мога да сложа скорости на Клаймър само отпред. И ако може някой да знае как става??
Не може - за да имаш скорости, веригата ти трябва да бъде с променлива дължина, което нормално се осигурява от задният дерайльор(обтегач). Единственият възможен вариант да има скорости само отпред, за който аз се сещам е да се използва ей такъв обтегач. И не съм съвсем сигурен че ще стане.