bozidar написа:Някой знае ли дали 66 работи утре?
Metomixa написа:Въпросче: този драг ---> http://www.google.bg/imgres?q=drag+zx+4 ... x=62&ty=80 става ли за downhill и малки скокчета?
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Единственото място от където намерих е [url]http://магазинвелосипеди.com/bicycle-dragomir-c2-p-174.html[/url]devil_97 написа:Здравейте! Нов съм и искам да си взема Dragomir c2, може ли да ми кажете от кой сайт мога да го поръчам. Благодаря предварително.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
LongAndYoung написа:Един въпрос , Може ли да ми кажете колко мм. средно движение е на Drag C1 ? цяло инфо за средното примерно : 113х68
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
LongAndYoung написа:LongAndYoung написа:Един въпрос , Може ли да ми кажете колко мм. средно движение е на Drag C1 ? цяло инфо за средното примерно : 113х68
Някой ще ми отговори ли ?
LongAndYoung написа:Някой ще ми отговори ли ?
rees написа:LongAndYoung написа:LongAndYoung написа:Един въпрос , Може ли да ми кажете колко мм. средно движение е на Drag C1 ? цяло инфо за средното примерно : 113х68
122x68
LongAndYoung написа:LongAndYoung написа:Един въпрос , Може ли да ми кажете колко мм. средно движение е на Drag C1 ? цяло инфо за средното примерно : 113х68
dary96 написа:Хора,кои накладки спират по добре,става дума за organic или sintered?
Извинете за тъпия въпрос.
bio написа:LongAndYoung написа:LongAndYoung написа:Един въпрос , Може ли да ми кажете колко мм. средно движение е на Drag C1 ? цяло инфо за средното примерно : 113х68
средното е 68 mm .. дължината на оста се определя от курбела (113 mm). демек сещай се сам ... и чети ...
edit: rees може и да е прав ... ако ти знае курбелите ...
LongAndYoung написа:...
Ами не мислех че има значение но курбелите са ми Truvativ Hussfelt
Ако може кажете защото аз никъде не мога да намеря средното на ц1
bio написа:... ами досега всички ти говореха ... за средно квадрат. ако те мързи да си измериш муфата (тръбата на средното) ... приемаш, че тя е 68mm дълга. за съжаление в сайта на Drag никъде не видях реално колко е това средно. и не ме ебе де ..
обясними защо си продаваш GigaPipe-a ? защото не ставаше ли ?!?
добре, заеби това ... за трети път ти казвам, че средното се избира веднъж според дължината на муфата и втори път за съответния курбел тип и размер (ползвай каталозите и упътванията).
успех !!!
5roff написа:Възможно ли е маркуча на резервоар Zefal да е само 10см? Или този резервоар не е пригодено за раница?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:5roff написа:Възможно ли е маркуча на резервоар Zefal да е само 10см? Или този резервоар не е пригодено за раница?
Било е печатна грешка- 100cm, а не 10cm.
LongAndYoung написа:Giga-та е 113 мм но нещо не искаше да влиза :/ нз защо , сега премерих Муфата е дълга 68мм но не и знам вътрешния диаметър мен точно него ме интересува защото в момента съм пъхнал едно средно на квадрат и не мога да го измеря хубаво а на квадрата нз колко е средното![]()
ако разбираш
П.П. На средното ми движение пише и искам да разбера какво е : 68мм Shell w/ E-type der. or Chainguide no spacer ..
E-Type der. него разбирам и ChainGuide - водач ??
LongAndYoung написа:bio написа:... ами досега всички ти говореха ... за средно квадрат. ако те мързи да си измериш муфата (тръбата на средното) ... приемаш, че тя е 68mm дълга. за съжаление в сайта на Drag никъде не видях реално колко е това средно. и не ме ебе де ..
обясними защо си продаваш GigaPipe-a ? защото не ставаше ли ?!?
добре, заеби това ... за трети път ти казвам, че средното се избира веднъж според дължината на муфата и втори път за съответния курбел тип и размер (ползвай каталозите и упътванията).
успех !!!
Giga-та е 113 мм но нещо не искаше да влиза :/ нз защо , сега премерих Муфата е дълга 68мм но не и знам вътрешния диаметър мен точно него ме интересува защото в момента съм пъхнал едно средно на квадрат и не мога да го измеря хубаво а на квадрата нз колко е средното![]()
ако разбираш
П.П. На средното ми движение пише и искам да разбера какво е : 68мм Shell w/ E-type der. or Chainguide no spacer ..
E-Type der. него разбирам и ChainGuide - водач ??
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта