veskoz написа:Като фен и ползвател на мотоциклети бих казъл, че по скоро за велосипедите трябва да има.
Т'ва книжка за мотоциклет при наличие на такава за каквото и да е МПС е ПЪЛНА ТЪПОТИЯ.
При положение че имам Б за какво ми е А? Правилника и закона са същите. Факта че управлявам е достатъчно доказателство че мога. Не съм толкоз тъп, че да се кача на нещо което не мога да управлявам.
CocaCola написа:Ptd ти Йордан ли се казваш ?
BurNiNg_IcE написа:И все пак според мен трябва, тия които карат велосипед с мотор и се движат по улиците на по-големите градове, да знаят правилата за движение по пътищата...а не да си перкат, кой както му падне..
royalracing написа:На Duncon Cocker ми заприлича,но задницата е друга..
PtD написа:BurNiNg_IcE написа:И все пак според мен трябва, тия които карат велосипед с мотор и се движат по улиците на по-големите градове, да знаят правилата за движение по пътищата...а не да си перкат, кой както му падне..
Всеки, който се движи по пътищата, е длъжен да знае правилата за движение. Включително велосипедистите и пешеходците.
Ozzie написа:royalracing написа:На Duncon Cocker ми заприлича,но задницата е друга..
със сигурност не е Дънкан, още по- малко Кокер
Тая рамка обикаля из пазара на форума май вече трета година...
Май беше самоделка някаква....
r1nftw написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=101396 как я намирате тая рамка?
BurNiNg_IcE написа:И кога се учат тези правила щом си пешеходец, освен да пресичаш на зелено и на зебри, което се научава от ежедневието докато си малък, никъде на нищо, никой не те учи...
И за велосипедистите е същото има толкова много знаци, които 80% от велосипедистите не знаят какво значат...говоря за местата където няма велоалеи и се налага карането по пътя.
BurNiNg_IcE написа:И кога се учат тези правила ..
PowerSlide написа:BurNiNg_IcE написа:И кога се учат тези правила ..
Във втори клас
GrandeRegion написа:напротив било е с в-брейк когато е излезнало от завода.а колкото до рейтинга то дори Исус е разпънат заради нисък рейтинг.и така като мислиш не ти ли минава през ума че може да има 4 правилни тези и 160 не правилни.мислете бе тuя глави не са само за да ги решите u да им слагате шапки. просто на 99% от нацията мисленето и особенно истината им идва üбеr wider (в повече)жалко че в българия дори в форум за велосипеди няма свобода на мисълта и словото и всеки нормален и интелигентен е заплашен от банове и админски произвол.но така е: там където глупоста е победя ума,ума е безумие а безумието ум !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 142 госта