Lacondeguy YT Industries

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Lacondeguy YT Industries

Мнениеот AiR » Съб Ное 12, 2011 12:43 am

Andreu Lacondeguy за пореден път сменя спонсорите си, а именно YT Industries.
http://www.pinkbike.com/news/Andreu-Lac ... s-rig.html
Следкато 2 години обстойно рекламирам марката, сега вече може да сте напълно сигурни, че велосипедите на YT си заслужават всяка една стотинка.
Малко антиреклама, но стига с тея 4130, това си заслужава повече.
За повече информация-> http://www.yt-industries.com/
Поздрави от Германия на всички! :beer:
Аватар
AiR

Рейтинг: 1315

Re: Lacondeguy YT Industries

Мнениеот exiteyes » Съб Ное 12, 2011 1:14 pm

А сайта им защо е празен? Относно YT само рамки ли произвеждат или също се занимават с неща като главини, шини и т.н
Би ли обяснил малко, ако примерно някой иска нещо от там, кой се заема с доставката ти ли си представител или просто караш такава рамка. :dontknow:
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот hitar_potar » Съб Ное 12, 2011 5:06 pm

Какво ще рече, че сайта им е празен? :dontknow: Аз намирам всичко, което ме интересува - доколкото разбирам, също като при Canyon можем директно от сайта на марката да поръчаме байка. Новата им машина за спускане изглежда брутално, въпреки че не мога да намеря някои характеристики освен геометрията. Това, което преди време успях да намеря като инфо по форумите за предстоящия нов модел за 2012, бе, че ще реализира около 205-210мм ход на задницата чрез шок с дължина 267мм, челото ще е изцяло 1.5, и рамка плюс шок ще бъдат под 4 кила. :bigeyes: Не знам дали са спазили абсолютно всички гореописани параметри обаче. Но ако тези 2880-2890 евро са за цял байк, представям си колко ниска ще бъде цената за гола рамка, в сравнение с останалите предложения. :liplick:
ЕДИТ: Сега виждам, че в момента тече примоция на байка за нанадолнищата - ограничена е в рамките на 24 часа. Струва ми се, че тия 2900 евро не ще ги има още дълго като предложение. :dontknow: :bawling:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Stoks1 » Съб Ное 12, 2011 5:12 pm

Само байкове, а нямат ли части?
Аватар
Stoks1

Рейтинг: 1460

Мнениеот AiR » Съб Ное 12, 2011 10:23 pm

Наистина ли не ви изкарва целия сайт? На мен всичко ми излиза. Рамките има са наистина много добри и много леки. Тази за спускане спечели награда за дизайна си миналата година. Всички харектеристики си ги има в сайта.
Имат няколко продукта, но са главно за стрийт аксесоари. Аз имам една главина YT Division, но се чудя дали да я продам или да си я използвам, все пак нова е 80 евро, а на мен ми беше подарък :D Иначе момчетата са много точни, продуктите са им на изключително ниво,не знам ако сте забелязали, един от велисипедите им се предлага с курбели Hammerschmidt :agree: Аз не карам YT, исках, но си намерих доста евтино DC Pussy, иначе за Full Suspension едно от техните ще е следващо.
Аватар
AiR

Рейтинг: 1315

Мнениеот scottcho » Сря Юли 25, 2012 9:28 pm

Аз съм си харесал един байк и се чудя дали имат представителство в България или да поръчам от сайта :confused: :confused: :confused:
Аватар
scottcho

Рейтинг: 970

Мнениеот axelmax » Чет Юли 26, 2012 12:08 am

:deal:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Назад към Радост за окото (видео и снимки)