Metomixa написа:А на Scott Voltage fr30 отпреде мога ли да му сложа още 2 касети да стане с 24 скорости ????
rodopi_biker написа:Metomixa написа:А на Scott Voltage fr30 отпреде мога ли да му сложа още 2 касети да стане с 24 скорости ????
Попринцип да, но ще трябва да се махне предния обтегач и да се сложи делейльор както е команди.
Също може на най-малкия преден венец да опира в рамката
VOLATGE написа:Тези оградените за какво служат?

PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:ЗдравейтеМъчи ме един въпрос.. съществува ли лапа zoom която е дълга 50-60mm и да е със захват 25,4 ?
![]()
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.

rodopi_biker написа:Ами искам да го докарам до към 11кг. Не бих се лишил само от дисковите спирачки.
п.п. Хидравликата по-лека ли е от жилата и броните ?
Wankata написа:Колко излиза доставката от Америка до България горе-долу??Става въпрос за рамка
Wankata написа:Колко излиза доставката от Америка до България горе-долу??Става въпрос за рамка
Metomixa написа:Мисля да си вземам Scott voltage fr30,но най-много се притеснявам от това,че е готино колело и да не си изям боя някаде заради него![]()
rodopi_biker написа:Здравейте. Карам cross grx8 , който тежи 14,5 kg. Искам да го направя по-лек за да катери по лесно. Смятам:
1. Да му отрежа част от колчето на седалката /доста е дълго/
2. Да му сложа ЛЕКИ сгъваеми външни гуми
Какво друго бих могъл да сменя /или махна/ за да намаля теглото му?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта