Ако можете предлагайте и други и нека хората които ще говорят за
спирачките да са се качвали поне веднъж на колело с такива !
Благодаря предварително за мненията
Teodor40 написа:Shimano Saint. Това е най-спиращата спирачка. Накладките са скъпи, но спирачната сила е нереална! Също така са доста "рязки", но се свиква
Teodor40 написа:Shimano Saint. Това е най-спиращата спирачка. Накладките са скъпи, но спирачната сила е нереална! Също така са доста "рязки", но се свиква
SeSSion написа:Ето това ти е спирачката спира много, само спирачките без ротори са 235гр., а спирачната сила е близка до тази на сейнт.
SeSSion написа:Авидите не се обезвъздушават много трудно, трябва да знаеш как да го направиш. А и сейнта тежи много повече от този Еликсир.
hitar_potar написа:Теглото, дадено в CRC, е 385 грама за спирачка с ротор. Обикновено дават теглото с 160мм ротор - така излиза, че 160мм е 150 грама точно. Според мен е объркано нещо или при сайта, или при вашата информация относно теглото без ротор. Като се загледам по HS1-то обаче, не ми изглежда толкова лек. По спомен го даваха с 10-15 грама по-лек от G3, а той гони 200г за 203мм размера.
Сейнт тежи със около 100г повече на спирачка. За тия грамове в повече обаче получаваш много повече спирачка.

bozidar написа:Карал съм и Elixir CR и MAG, които са доста близъки с този. И това е най- слабата спирачка от изброените. Като спирачна сила, като обслужване. Най- логичният избор е Saint, екстравагантно решение е Hope. За мен Avid e лошо решение, ако ще караш спускане.
PRobably написа:Карах стария сейнт преди,а сега карам коуд р 2011 и спира повече,това е нормално.Като цяло спирачката е перфектна 4 бутала,не загрява ВОБЩЕ,едно от първите ми по-сериозни карания с нея беше на Боровец,на адската кал и 90 % от времето съм бил на спирачки,работата и не се промени,а на всичкото отгоре беше мокра.Като цяло готина спирачка,не виждам какво може да се иска повече.Ако имаш паричките търси нещо по екстравагантно,ако не скачай на коуда,няма да съжаляваш.
П.П хората които ме познават могат да кажат,че не исках да чуя преди за срам и авид,е промених си мнението след като се качих на коуда.В момента ако имах възможноста да си купя сейнт не бих дал парите отгоре за него,въпреки че съм му фен,просто не виждам какво повече може да ми предложи от коуда.
SeSSion написа:Карал ли си някога такива Еликсири, че знаеш дали не спират повече?
Doncho* написа:Благодарско на всички за мненията, реших да си поръчам Avid Code 2012...
Визия, качество и най - важното че е 4 бутална !
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта