Crimson написа::D Жена ми тази сутрин "All of you - Stinky, crazy stupid bikers"
Тя още ли не се е научила да псува на български бе

Crimson написа::D Жена ми тази сутрин "All of you - Stinky, crazy stupid bikers"
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Crimson написа::D Жена ми тази сутрин "All of you - Stinky, crazy stupid bikers"
Тя още ли не се е научила да псува на български бе
icko0o написа:
.....
axelmax написа:Родителите не ни разбират ,дори да пораснем.
Phant0m написа:Последната изцепка от бабата беше: По-добре да ти откраднат колелото, за да не си пак така пребит![]()
![]()
Направо я изгоних на бързо от вкъщи..
![]()
gesh0898 написа:Вероятно защото гониш баба си от вкъщи.
Phant0m написа:gesh0898 написа:Вероятно защото гониш баба си от вкъщи.
Колега извинявай ама аз цяла година да заделям всеки лев, да не кажа всяка стотинка, а тя така да ми каже...
gesh0898 написа:А не можеш ли просто да й обясниш? Замисли се колко е крайно да я изгониш...и тя какво - седи пред вратата ли?
Phant0m написа:Извинявам се ако съм обидил някой с това изказване
Harka написа:Ебати бабата, ебати чудото. Малко преекспонирахте нещата ми се струва.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 377 госта