В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Здравейте , пускам първата си тема в този раздел за да ви представя първия си що годе свестен планински велосипед drag grizzy. Вече е изпробван в приятна компания като покарахме от кв.Бояна до паметник Левски. Велосипедът се държи много добре и ме радва много, останах много доволен. Рамката е 17" , които идват много добре за моите 1.70 . Надявам се в скоро време да мога да го изпробвам и по някои по-леки планински пътечки . С времето ще има подобрения , но за сега ми е напълно достатъчно , а и няма кеш . Поздрави на всички ! Ето и малко снимки :
Мерси на всички за добрите коментари Днес спуках задната гума(стъкло малко по-дебело от клечка за зъби) кофти късмет , сега ще се търсят лепенки .Ако някой знае да продават някъде в софийския център моля за малко информация .
Благодаря за добрите коментари , карам си го с кеф и днес най-накрая му оправих гумата , забавих се поради липсата на лепенки , помпа и други приспособления , но след като си ги набавих веднага влязоха в употреба и сега ми е супер , утре пак съм в движение , макар и сам трябва да свиквам със седалката . Поздрави !!!