Въпрос за лифт

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Въпрос за лифт

Мнениеот lozi » Пет Ное 18, 2011 10:08 pm

Драги съфорумници,
на всеки лифт ли може да се качва колело?? Ако, някой може ли да ми обясни как става??

Ако може и как се хващате за влековете?
lozi

Рейтинг: 958

Re: Въпрос за лифт

Мнениеот icko0o » Пет Ное 18, 2011 10:26 pm

"на всеки лифт ли може да се качва колело??" - НЕ
"Ако, някой може ли да ми обясни как става??" - Кое как става,закачането на колелото за лифта ли? Някои лифтове имат куки,за които си закачаш колелото за седалката,за каплата,за рамката и др.,а някои лифтове само си подлагаш педала на самата седалка където стоиш и си предържаш колелото докато стигнеш до горе.
Последна промяна icko0o на Пет Ное 18, 2011 11:09 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
icko0o

Рейтинг: 1342

Мнениеот shaady » Пет Ное 18, 2011 10:38 pm

icko0o написа:"на всеки лифт ли може да се качва колело??" - НЕ
"Ако, някой може ли да ми обясни как става??" - Кое как става,закачането на колелото за лифта ли? Някой лифтове имат куки, за които си закачаш колелото за седалката,за каплата,за рамката и др.,а някой лифтове само си подлагаш педала на самата седалка където стойш и си предържаш колелото докато стигнеш до горе.

Не на някои лифтове, а засега само на Ситняково експрес в Боровец...
Иначе става и с извъртане на седалката настрани и така да го закачиш, лично за мен така е по-удобно. :agree:
Аватар
shaady

Рейтинг: 1800

Мнениеот icko0o » Пет Ное 18, 2011 11:10 pm

shaady написа:
icko0o написа:"на всеки лифт ли може да се качва колело??" - НЕ
"Ако, някой може ли да ми обясни как става??" - Кое как става,закачането на колелото за лифта ли? Някой лифтове имат куки, за които си закачаш колелото за седалката,за каплата,за рамката и др.,а някой лифтове само си подлагаш педала на самата седалка където стойш и си предържаш колелото докато стигнеш до горе.

Не на някои лифтове, а засега само на Ситняково експрес в Боровец...
Иначе става и с извъртане на седалката настрани и така да го закачиш, лично за мен така е по-удобно. :agree:

Извинявам се за многобройните грешки,повечето са направени просто от невнимание,а не от незнание. :V:
Аватар
icko0o

Рейтинг: 1342

Назад към Общ форум