Ето и няколко снимчици на моята хубавица

Коментирайте как е станало

boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Metomixa написа:Много готино е станало особенно с дисковата спирачкаСъс здраве да си го караш и безаварийно
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
vvvaaal написа:Честито! Със здраве да си го караш.
П.С. Малко си объркал раздела.
LongAndYoung написа:Metomixa написа:Много готино е станало особенно с дисковата спирачкаСъс здраве да си го караш и безаварийно
Мс.Сега като посъбера още малко пари (наще като ми дадЪт) ще взимам предна Avid Juicy 5 с ротор 203мм G2 Sweep
![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
dirtnewbie написа:Не слагай 203 мм отпред, защото вилката ще се разлуфти много. Иначе честито колело, карай го със здраве и дано да няма травми и ремонти!!!
drumboy написа:Пич най-добре не слагай и 203 отзад.
Има голям шанс да сцепиш ушите,а това не мисля че ще ти хареса .
Направи го да речем:Пр.180мм-Зад.160 или 2 по 180
freeride boy написа:Честито возило много хубаво се е получило![]()
![]()
само хубави моменти и много да те радва
dirtnewbie написа:Хайде стига си съветвал и си помисли за писането в теми от преди 1 месец. Не се научи, че щом в една тема не е писано повече от седмица и половина - две, значи не трябва да пишеш в нея. Само отключваш стари работи и давам ненужното си мнение, защото колелото и без това се продава...... Омръзна ми да те чета на всяка една тема.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта