[quote="Ozzie"]
[quote][i][b]bikerider[/b][/i]
Ами то е не за смях, а не знам какво...[/quote]
За съжаление е тъжно. Тъжно ако го продават за велосипед "Волво" за примерно да речем четирицифрена сума. Все пак е "Волво", нали?!?

:eyebrow: btw същото го има във автосалона на "Мото Пфое" във Варна. С един приятел го гледахме отдалече и наистина изглежда добре. Все пак реших да отида да погледна и от близо. Почти успях- беше почивен ден, а от витрината ме деляха около 10-на метра. Та значи взирах се, взирах се и първото което ми се набива на очи- спирачки "Логан" или нещо от сорта. Това на снимката поне е със "Шимано". После виждам че "амортисьора" всъщност е пружина. Последно като съзрях надписа ZOOM на предната вилка не можах да сдържа усмивката си.

Обърнах си [url=http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1317&AlbumId=2939]оригиналното Кросче[/url] и си поех пътя към нас. Та мисълта ми е- хубаво, нека ги има тея байкове "Волво", но дано не се продават на нереални цени.

Мислил съм си да отида в офиса на "Мото Пфое" и да ги питам колко ли ще струва въпросния байк... какъв ли отговор ще получа...
[/quote]
Уважаеми господин Ozzie,
Велосипедът, който Ви интересува е част от демонстрационна серия изработена по поръчка за нашите изложения от водещ български производител на велосипеди и поради това не се продава.
За съжаление не се предвижда преминаване към серийно производство
Искрено ваш,
(не се чете)
Нещо такова?