cross cyclon

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот GECKO » Сря Авг 03, 2005 6:25 pm

@bikerider - да си призная преди това не знаех, че има такъв Cross и приех Volvo-то за реален байк (въпреки че шините доста ме усамниха) а когато разбрах истината не спрях да се хиля в продължение на 20мин :D

@PtD - минало, да, всичко се развали когато Microsoft започна да прави софт-а за колите :banghead:

@FREEMAD - вземми си това колело само ако пише на него Volvo и ти дадат 3 години гаранция или 200000км (май такава беше политиката на тази фирма) :beer: а иначе съм сигурен, че за тия пари има и по-добри велосипеди (на мен ми излезе 500лв лагерован Behemoth със същата екипировка като Cross-а но с [u]работещ[/u] Suntour отпред, и всичко от форума) само трябва да се поровиш и да поразпиташ :beer:
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Сря Авг 03, 2005 7:23 pm

[quote="GECKO"]

@bikerider - да си призная преди това не знаех, че има такъв Cross и приех Volvo-то за реален байк (въпреки че шините доста ме усамниха) а когато разбрах истината не спрях да се хиля в продължение на 20мин :D
[/quote]

Ами то е не за смях, а не знам какво... :rofl::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот GECKO » Сря Авг 03, 2005 8:59 pm

[quote="bikerider"]

Ами то е не за смях, а не знам какво... :rofl::rofl:
[/quote]

Ми а де да се бяха постарали и да бяха сложили поне копие на байка от рекламата (GT DH 03 до колкото си спомням) ама нали са стиснати тия от мото-пфое.... бе хубава работа ама българска викам да спра с :offtopic: :peace:
Аватар
GECKO

Мнениеот Ozzie » Сря Авг 03, 2005 9:29 pm

[quote][i][b]bikerider[/b][/i]

Ами то е не за смях, а не знам какво...[/quote]

За съжаление е тъжно. Тъжно ако го продават за велосипед "Волво" за примерно да речем четирицифрена сума. Все пак е "Волво", нали?!? :angel::eyebrow: btw същото го има във автосалона на "Мото Пфое" във Варна. С един приятел го гледахме отдалече и наистина изглежда добре. Все пак реших да отида да погледна и от близо. Почти успях- беше почивен ден, а от витрината ме деляха около 10-на метра. Та значи взирах се, взирах се и първото което ми се набива на очи- спирачки "Логан" или нещо от сорта. Това на снимката поне е със "Шимано". После виждам че "амортисьора" всъщност е пружина. Последно като съзрях надписа ZOOM на предната вилка не можах да сдържа усмивката си. :D Обърнах си [url=http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1317&AlbumId=2939]оригиналното Кросче[/url] и си поех пътя към нас. Та мисълта ми е- хубаво, нека ги има тея байкове "Волво", но дано не се продават на нереални цени.
:offtopic:Мислил съм си да отида в офиса на "Мото Пфое" и да ги питам колко ли ще струва въпросния байк... какъв ли отговор ще получа...:boggled:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот bikerider » Сря Авг 03, 2005 9:47 pm

[quote="GECKO"]
бе хубава работа ама [b]българска[/b]
[/quote]

Ако за Cross говориш - съгласен съм - българска работа е.
Ако за Volvo говориш - предлагам да се ограничим до вносителя, какво ще кажеш? Искам да кажа, че "Мото-Пфое" и българско не ми се връзват много ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Сря Авг 03, 2005 9:54 pm

[quote="Ozzie"]

[quote][i][b]bikerider[/b][/i]

Ами то е не за смях, а не знам какво...[/quote]

За съжаление е тъжно. Тъжно ако го продават за велосипед "Волво" за примерно да речем четирицифрена сума. Все пак е "Волво", нали?!? :angel::eyebrow: btw същото го има във автосалона на "Мото Пфое" във Варна. С един приятел го гледахме отдалече и наистина изглежда добре. Все пак реших да отида да погледна и от близо. Почти успях- беше почивен ден, а от витрината ме деляха около 10-на метра. Та значи взирах се, взирах се и първото което ми се набива на очи- спирачки "Логан" или нещо от сорта. Това на снимката поне е със "Шимано". После виждам че "амортисьора" всъщност е пружина. Последно като съзрях надписа ZOOM на предната вилка не можах да сдържа усмивката си. :D Обърнах си [url=http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1317&AlbumId=2939]оригиналното Кросче[/url] и си поех пътя към нас. Та мисълта ми е- хубаво, нека ги има тея байкове "Волво", но дано не се продават на нереални цени.
:offtopic:Мислил съм си да отида в офиса на "Мото Пфое" и да ги питам колко ли ще струва въпросния байк... какъв ли отговор ще получа...:boggled:

[/quote]

Уважаеми господин Ozzie,

Велосипедът, който Ви интересува е част от демонстрационна серия изработена по поръчка за нашите изложения от водещ български производител на велосипеди и поради това не се продава.
За съжаление не се предвижда преминаване към серийно производство

Искрено ваш,
(не се чете)

Нещо такова? :D
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Архив