Цветни Свински Опашки

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Re: Цветни Свински Опашки

Мнениеот bikerider » Сря Ное 23, 2011 5:26 pm

Масово разпространените кабелни превръзки по разните железарии, хипермаркети и прочее не стават за нищо друго, защото езичетата им са калпави, а на студ под -5 стават податливи на механични въздействия, демек просто се чупят.
Цветните са същия шит, където ги има. Единствените "небакелитови", които успях да намеря преди месец бяха на Вюрт, но черни. Разликата с китайските се вижда от метри.

@LongAndYoung: идеята е много хубава, но за съжаление (поне от моята камбанария) се оказа непрактична като отделено време за търсене на читави опашки (в София). За брони на жила ли ти трябват?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот LongAndYoung » Сря Ное 23, 2011 6:07 pm

bikerider написа:Масово разпространените кабелни превръзки по разните железарии, хипермаркети и прочее не стават за нищо друго, защото езичетата им са калпави, а на студ под -5 стават податливи на механични въздействия, демек просто се чупят.
Цветните са същия шит, където ги има. Единствените "небакелитови", които успях да намеря преди месец бяха на Вюрт, но черни. Разликата с китайските се вижда от метри.

@LongAndYoung: идеята е много хубава, но за съжаление (поне от моята камбанария) се оказа непрактична като отделено време за търсене на читави опашки (в София). За брони на жила ли ти трябват?

Ами ще ползвам 2 зелени за тръбите на вилката да гледам до къде влиза :) Сините за рамката защото е синя а другите ще им намеря място ако не ще ги раздавам на приятели :) А и може тук-таме жълтичко да сложа :look:
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Аватар
LongAndYoung

Рейтинг: 979

Мнениеот Ozzie » Сря Ное 23, 2011 6:12 pm

зелено, жълто, синьо... циганийка :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот LongAndYoung » Сря Ное 23, 2011 6:32 pm

Ozzie написа:зелено, жълто, синьо... циганийка :thumb:

Ами :) Не всички ще ги използвам реших че само 2 зелени свински за вилката и друго не ми трябва :) Но или да е зелено или жълто :lol: а относно тези материали с китайците не ми се вярва да влагат толкова усилия в 1 пластмаса според мен слагат оцветители само :evil:
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Аватар
LongAndYoung

Мнениеот hrissim » Сря Ное 23, 2011 6:40 pm

LongAndYoung написа:Ами :) Не всички ще ги използвам реших че само 2 зелени свински за вилката и друго не ми трябва :) Но или да е зелено или жълто :lol: а относно тези материали с китайците не ми се вярва да влагат толкова усилия в 1 пластмаса според мен слагат оцветители само :evil:

Не питай старило - питай патило.
Слушай бате ти байкрайдър - Würth си е вюрт.
На важни места, където здравината и издръжливостта са търсени ефекти не бих се доверил на св. опашки различни от Würth.
Ама като чета - ти не търсиш здравина и издръжливост, а ги избираш по логиката на жените -> колите.
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот LongAndYoung » Сря Ное 23, 2011 7:53 pm

hrissim написа:
LongAndYoung написа:Ами :) Не всички ще ги използвам реших че само 2 зелени свински за вилката и друго не ми трябва :) Но или да е зелено или жълто :lol: а относно тези материали с китайците не ми се вярва да влагат толкова усилия в 1 пластмаса според мен слагат оцветители само :evil:

Не питай старило - питай патило.
Слушай бате ти байкрайдър - Würth си е вюрт.
На важни места, където здравината и издръжливостта са търсени ефекти не бих се доверил на св. опашки различни от Würth.
Ама като чета - ти не търсиш здравина и издръжливост, а ги избираш по логиката на жените -> колите.

Ами аз сега съм сложил една черна на Вурт от един приятел но не знам :) Просто питах , преди 10 мин ходих до магазина да гледам за свински опашки но вьобще не ми харесаха тези цветните , така че оставам само с черни :) Ако може темата вече да се заключи :smash:
Аватар
LongAndYoung

Мнениеот taurus13 » Сря Ное 23, 2011 11:40 pm

Пфу...не можах да те метна за цветовете... :lol: - явно все пак ще си сложиш шарени.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот LongAndYoung » Чет Ное 24, 2011 5:05 pm

taurus13 написа:Пфу...не можах да те метна за цветовете... :lol: - явно все пак ще си сложиш шарени.

Хаха ти даже си искал да ме метнеш :D Нищо сега ти е простено :beer: А м/у другото като гледам тая емотиконка ми се приядоха пуканки :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Аватар
LongAndYoung

Предишна

Назад към Други