kriisoo написа:Усещането да те отреже момиче за кеото си готов на всичко с думите: "Виж аз те харесвам като характер и на външен вид, но просто няма тръпка!" е просто чудесно...
Ozzie написа:А какво стана всъщност с междуотношенията на Софи и Тошо?
PtD написа:kriisoo написа:Усещането да те отреже момиче за кеото си готов на всичко с думите: "Виж аз те харесвам като характер и на външен вид, но просто няма тръпка!" е просто чудесно...
Прекрачваш над трупа и продължаваш напред. Като няма тръпка - няма тръпка.
airborneone написа:Яви се в на някоя сбирка в 1516, пък може и да разбереш
Crimson написа:Не се смей преди да си прекрачил над трупа !
drumboy написа:Как може да съм такъв идиот?
Голям талант имам,винаги да осирам нещата.
Да е*а любовта!
drumboy написа:...
То и без тва свестни жени няма!
KiD_WiTh_GuN написа:Да, само дето те вика в тях, правите каквото си правите и на другия ден почва да се държи дръпнато, обявява ти, че не иска връзка
PtD написа:KiD_WiTh_GuN написа:Да, само дето те вика в тях, правите каквото си правите и на другия ден почва да се държи дръпнато, обявява ти, че не иска връзка
ХахахаВ такъв случай казваш, "ОК, идеално" и си гледаш кефа, а тя почва да се чуди дали не се преебава
Crimson написа:Зле си! Ебеш я в гъзЪ
след твя я опрааашш и точно преди да свърши си поглеждаш часовника и казваш - Ехаааа трее да тръгвам деаа
PtD написа:Crimson написа:Зле си! Ебеш я в гъзЪ
Не си падам.след твя я опрааашш и точно преди да свърши си поглеждаш часовника и казваш - Ехаааа трее да тръгвам деаа
Това не е лоша идея. Ама трябва да знаеш предварително дали ще те мотка или не... а туй още не го умея.![]()
Но ето още една малка модификацийка, колкото да е още по-гадно: Ехаа, тре'е да тръгвам, че и'ам среща с една приятелка.
Crimson написа:Разбирасе, че не са предметиНие също!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
KiD_WiTh_GuN написа:Ми явно не... Какво да направя, че така става?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта