Модератори: did, naka76, bikezilla

outfaced написа:Mи да вземем да отврим вече тема за PU6
pavle написа:Спрямо новите закони трябва да дам графика за отпуската за 2012 до края на тази година.

И вероятно да се върна, та вече съм нетърпелив да разглеждам за маршрути до сборния пункт.
 И вероятно да се върна, та вече съм нетърпелив да разглеждам за маршрути до сборния пункт.  

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
did написа:Как ти се струва най-високата точка в метри да е годината, в която е започнала втората световна война?

did написа:Как ти се струва най-високата точка в метри да е годината, в която е започнала втората световна война?

did написа:Абе то е ниско, ама ако знаеш как гърмии...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

did написа:първия уикенд на август 2012 (5 дни).

Не само зимата ще топли, ми и пролетта и началото на лятото, защото в момента се намирам на може би най-равното място на планетата... Холандия... и макар всеки ден да карам колело все едно не съм минал един километър последните 4 месеца
  Не само зимата ще топли, ми и пролетта и началото на лятото, защото в момента се намирам на може би най-равното място на планетата... Холандия... и макар всеки ден да карам колело все едно не съм минал един километър последните 4 месеца 

То не остана бе 8 месеца и няколко дена само...
  То не остана бе 8 месеца и няколко дена само...  Тъкмо колкото да си събера колелото.Ще чакаме с нетърпение.
  Тъкмо колкото да си събера колелото.Ще чакаме с нетърпение.taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

Ама мнооого далеч тоя Август 2012
 Ама мнооого далеч тоя Август 2012  

Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!

FastBiker написа: ХТ2 със 150 ход опред ще става ли, или ще друса прекалено?

FastBiker написа:Има ли ограничение ...

did написа:Аз и Kriva.TV си чакам...

Yavkata написа:FastBiker написа: ХТ2 със 150 ход опред ще става ли, или ще друса прекалено?
Опасявам се, че ще трябва да взимеш назаем "мекица" с поне 180 ход. Иначе ще друса. Много. Дори прекалено.Ъхъ.

hitar_potter написа:Чу ли, Мирославо! Ааааааа!

did написа:Понеже се заговори за пукане на гуми в една друга тема, нека уточня: Тази година няма да пукаме гуми!
 .
 .
 DЪrty Muddy
DЪrty Muddy
kapitanblood написа:Айде не остана...само 8 месеца....

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта