standre написа:Имам следното питане : може ли да се използва въпросната спирачка с друг ротор на SHIMANO освен ротор Shimano SLX SM-RT64 ?
Colonel написа:standre написа:Имам следното питане : може ли да се използва въпросната спирачка с друг ротор на SHIMANO освен ротор Shimano SLX SM-RT64 ?
Спирачката може да се използва с всички ротори. Въпросът е накладките дали са съвместими с диска.
mbikerX написа: . Това е моето колело (бръкма) . Казва се Montana Pitbull . Ако някои ми даде линк към него да го видя в интернет ще съм му благодарен . Та сега към въпроса - какъв размер му е челото ? ако някои знае моля дам ми каже
drumboy написа:mbikerX написа: . Това е моето колело (бръкма) . Казва се Montana Pitbull . Ако някои ми даде линк към него да го видя в интернет ще съм му благодарен . Та сега към въпроса - какъв размер му е челото ? ако някои знае моля дам ми каже
normal size
Metomixa написа:Каква поддръжка изисква Scott voltage fr30,трудна ли е и горе долу колко пари ще ми излезе![]()
Metomixa написа:Metomixa написа:Каква поддръжка изисква Scott voltage fr30,трудна ли е и горе долу колко пари ще ми излезе![]()
Извинявайте за нахалството,но някой ще ми отговори ли ?
... Ако пиемем, че го караш по предназначение, то според мен приблизително 100 -150лв. годишно за да кажем 5-6 вътрешни гуми, евентуално една изтъркана външна, отвреме на време настройка на спирачки и скорости (ако неможеш сам) и неминуем по-сериозен проблем с байка, какъвто се получава задължително освен ако не го държиш вкъщи. 150 е пресилено но запомни - ЗАВИСИ ОТ ТЕБ!!! Прецени как го караш и сам пресметни.Scott voltage fr30

mbikerX написа:Какво означава "преходник" .
kyofteparty написа:Тази вилка http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisi ... rl-26.html ще стане ли на sprint hektor и какво трябва да се смени
Ozzie написа:mbikerX написа:Какво означава "преходник" .
Адаптор с помощта на който да монтираш спирачката към рамката или вилката, 'щото не всички вилки и рамки позволяват директен монтаж върху тях на апарата на спирачката.
mbikerX написа:Благодаря ти . http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13739 Нещо такова ли ?
DownhillStar написа:Предна: Maxxis High Roller 2.35 42a
Morpher написа:Никът подсказва, че си мъжко, обаче като гледам ъгъла на седалката ти - няма да е за дълго!
MacLeod написа:На една рамка в спецификацията пише:
Seat Clamp size 29.8mm
Front mech clamp 28.6mm
Дали биха паснали размери 31.8 за двете ?
mark mladenov написа:Здравейте!
Искам да попитам дали някой знае каква е тази лапа, с която мога да превъртам кормилото дори да има кабели на спирачки и скорости?
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
Потребители, разглеждащи този форум: BaiMile и 22 госта