Питане за вилка Дуро ? спешно !!!

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Питане за вилка Дуро ? спешно !!!

Мнениеот martyfena » Вто Ное 29, 2011 9:48 pm

Здравейте имам питания защото един приятел си взе вилка ето такава вилка http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisi ... 20qlc.html чисто нова от този сайт кара я вече седмица някаде на климбер и направи едно спускане и загуби "Ребаунда" който седи в долната част на вилката някаде в гората то червеничкото което се върти и имам питане може ли да тече от там масло и да се замарсява от там ? тя оригинална няма много масло мисля апък досега не му е текло и ако някой има такава джаджа да свирка дайте мнения по темата :beer:
Най-якото момиче или най-якия байк ? То ебати яката проститука може да се земе на цената на едни платформени педали:rofl::rofl:
Аватар
martyfena

Рейтинг: 1178

Re: Питане за вилка Дуро ? спешно !!!

Мнениеот r1nftw » Вто Ное 29, 2011 9:52 pm

Няма да изтече и капка.
Intel core i7 920 @4,1GHZ Sapphire HD7870 Ghz edition OC @1250/1600
Аватар
r1nftw

Рейтинг: 1244

Мнениеот martyfena » Вто Ное 29, 2011 10:18 pm

ама то нали това което се върти седи от долу и като гледам сега има дупка в самия шиш има дупка кадето се мушка тази врътка и зна1и може да се кара спокойно и без нея? само дето не може да се реголира ребаунда така ли ?
Най-якото момиче или най-якия байк ? То ебати яката проститука може да се земе на цената на едни платформени педали:rofl::rofl:
Аватар
martyfena

Мнениеот Alex Madman » Вто Ное 29, 2011 10:32 pm

Rebound-a може да си се настройва и без тая врътка с помощта на шестограм 2,5. Относно течове, няма за какво да се притеснява. Ако течеше масло от там, щеше да го е разбрал доста преди да си е изгубил въпросната врътка.

П.П. Моля, пиши по- грамотно.
Fanatico написа:Егати тъпото колело, тема и автор.

Другия проект
Аватар
Alex Madman

Рейтинг: 1495

Мнениеот martyfena » Вто Ное 29, 2011 10:52 pm

Окей мерси за бързите отговори а пиша така грамотно защото бързах сажалявам :D
Аватар
martyfena

Назад към Веломеханик