taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:Ами тия дето не сме слушали....? (праведна музика)
hrissim написа:На мене дедо Мраз ми носи подаръците:
Две лисичета - едно Talas 140 RLC и едно Bomber, една предна главина и едни Sennheiser RS 180.
Щот слушам...праведна музика
taurus13 написа:Ами тия дето не сме слушали....? (праведна музика)
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Ами трите периода в живота на мъжа са: той вярва в Дядо Коледа, той не вярва в Дядо Коледа, той Е Дядо Коледа. Тааа - свиквайте още от сега.
On topic: смътно се надявам Дядо Коледа да помогне на Геотриейд да ми доставят поръчания Garmin 910XT преди Коледа, ама надали.
За това ще компенсирам това леко забавяне с един ей такъв... сюрприз
wanko_ написа:Една вилка Рок Шокс Дарт 3, а може и Тора и едни спирачки, а пък за нова година дай боже и нова рамка РАМ НТ 3 или 2![]()
wanko_ написа:Е то аз имам зор за Тора ама ще видим как ще са средствата до коледа![]()
![]()
![]()
Daniel Panev написа:Ами трите периода в живота на мъжа са: той вярва в Дядо Коледа, той не вярва в Дядо Коледа, той Е Дядо Коледа. [/url]
TheAnimal написа:Daniel Panev написа:Ами трите периода в живота на мъжа са: той вярва в Дядо Коледа, той не вярва в Дядо Коледа, той Е Дядо Коледа. [/url]
Тиху Дани, че ти вече навлизаш в третата фаза
Daniel Panev написа:TheAnimal написа:Daniel Panev написа:Ами трите периода в живота на мъжа са: той вярва в Дядо Коледа, той не вярва в Дядо Коледа, той Е Дядо Коледа. [/url]
Тиху Дани, че ти вече навлизаш в третата фаза
Ааа - далеч съм още![]()
Днес жената и Елена били в един магазин за играчки да купуват подаръци. И Елена, съответо, посочила целия магазин: Искам това, искам това, искам това... Сещаш се как е
По едно време майка ѝ я пита:
- Добре Ели, а ти на мен какво ще ми подариш?
- Това - казала Елена и посочила една детска книжка.
- А на тати какво ще подариш?
- Това - и посочила нещо ей такова:
- Е за какво му е това на баща ти? Къде ще си го закачи?
Елена помислила малко, път отсякла:
- Колелото!
iliqnboshev написа:Аз смятам да си направя сам подарък ще си купя колело
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта