26" вилка за дърт

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

26" вилка за дърт

Мнениеот speed link » Чет Дек 01, 2011 8:07 pm

здравеите!
Каква вилка бихте ми предложили за лек дърт, но ще бъде използвана предимно за 4х. Не разполагам с много кинти, но ако си струва качеството на вилката ще направа нещо за финансиране. :D
Даи ми Боже сили и ще ги избия всички!
Аватар
speed link

Рейтинг: 1150

Re: 26" вилка за дърт

Мнениеот dirtnewbie » Чет Дек 01, 2011 8:36 pm

Кажи си бюджета или колко пари ще можеш да дадеш тотално.
Ако предположим, че би дал около 300 лева, то можеш да си вземеш Marzocchi DJ 1,2,3; Rock Shox Argyle, SR Suntour Duro - Това са вили, които можеш да намериш втора ръка за горе-долу тези пари.
Ако искаш да вземеш чисто нова, можеш да си вземеш отново същите, но по-новите модели, особено на Рок Шокса. Много добра вилка и се използва най-вече за дърт джъмп и за стрийт. Здрава е, така че едва ли ще се прецакаш ако я вземеш и за 4х. Може да разгледаш и вилките в чужди сайтове като например chainreactioncycles, pinkbike (2nd hand) или някой друг подобен магазин, в който имаш голям избор на вилки. http://mtb-bg.com/forum//viewtopic.php?f=17&t=102175 Ако имаш толкова пари, по-добре я вземи! Няма да сгрешиш.
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот speed link » Пет Дек 02, 2011 10:44 am

благодаря много за инфото. Иначе аз ще си зимам драг ц1 ТЕ и тия е с вилка сънтур дуро дж въдушен е . става вапрос след време да сменя вилката.
Даи ми Боже сили и ще ги избия всички!
Аватар
speed link

Рейтинг: 1150

Мнениеот stani_bikera » Съб Дек 03, 2011 8:50 am

Продавам бяло Marzocchi four.x мисля че ще ти свърши чудесна работа ако имаш интерес пиши на ЛС :beer:
Аватар
stani_bikera

Рейтинг: 1130

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X