Модератор: Модератори в пазара
KPuCTuAH написа:InverT_BikeR
хора просто не знам ко да кажа за пича . приказвахме за един утегач тои каза че е каран само няколко месеца но то наистина не му личеше толкова имаше си стандартните драскотини . но тои не каа че уптегача е посукан на ватре смисал долния краи на клетката е мн близо до спиците ддз то4но как е ударен и после е влезнал в спиците има следи от удара но тои естествено не ги бе6е снимал а ся са праи на луд че му е неало нищо и ас сам го бил преебал
сами си правети изводите за тоя
vasu написа:virus - Профил
Това е някоя хлапе, което е пуснало тема, че търси шок. След като му предложих това което търси и съответно цена си оставих skype-а, момчето ми писа. Пратих му снимки - много го хареса, след което каза че има само 10лв и трябвало да събере пари. Съвсем коректно казах че мога да го изчакам няколко дена - той добре. След което ме попита - колко пари му искаш без пружината, а съответно моят отговор беше не се продава без пружина. След което хлапето му с хлапе ми написа "ми к еби се у гъза" и ме блокна в skype.![]()
Просто някои хора не са дорасли да бъдат част от раздел "Пазар"! И мисля, че трябва да се вземат някой мерки, имайки се в предвид, че не ми се случва за пръв път такава ситуация с някое хлапе.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта