Вероятно най-добре е с буса, все пак 7 човека... а и да се види положението на живо, ако някой път има голяма навалица..

Ако пък е сложно, ще се тъпчем някак в колите...

Утре няма ли да се кара ????  Вече 4-та седмица, даже 5-та нямам възможност и най накрая се отвори малък неделен прозорец а то к'во било - съботно каране
   Утре няма ли да се кара ????  Вече 4-та седмица, даже 5-та нямам възможност и най накрая се отвори малък неделен прозорец а то к'во било - съботно каране  

, аз бях с Вивелото и жалко, че ви изгубих по трасето
, аз бях с Вивелото и жалко, че ви изгубих по трасето 
 Slimy написа:Много приятно беше, аз бях с Вивелото и жалко, че ви изгубих по трасето
 Сам решаваш кое ти е приоритет.
 Сам решаваш кое ти е приоритет.  

bobivg написа:Колко време кара с тях, преди да изостанеш?

Boko-Loco написа:Тази събота предлагам карането да е старипланинско, а маршрута: http://connect.garmin.com/activity/130866794.
Предвид късия ден в 10:00 трябва да сме тръгнали от Кремиковският манастир. Нека всеки сам да си прецени добре възможностите, но максималното време за карането с почивките е 6 часа.

bobivg написа:Колко време кара с тях, преди да изостанеш?
 - не карах с вас и ме чакахте 1 час, извинявам се че ти развалих карането, няма да се повтори дори няма да пиша повече.
 - не карах с вас и ме чакахте 1 час, извинявам се че ти развалих карането, няма да се повтори дори няма да пиша повече.Slimy написа:Защо такъв неприазам към мен? Но ок, да точно така беше- не карах с вас и ме чакахте 1 час, извинявам се че ти развалих карането, няма да се повтори дори няма да пиша повече.

Не се обиждай на хората, покарай с някоя друга групичка с по-туристическа насоченост - там и без това се почива на всеки три завоя, а на всеки 5-ти се хапва.
   Не се обиждай на хората, покарай с някоя друга групичка с по-туристическа насоченост - там и без това се почива на всеки три завоя, а на всеки 5-ти се хапва.  

... малко късно пиша, но сега сколасах.
  ... малко късно пиша, но сега сколасах.

айде нагоре...
 айде нагоре...  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта