Demo 7 FR2 "КАТИЛ ЕДИШЪН" Teaser TRAILER!

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Demo 7 FR2 "SPOILER ЕДИШЪН" Teaser TRAILER!

Мнениеот APD » Сря Ное 16, 2011 4:26 pm

n3k01 написа:Бе хич не съм по инжинерната част, ама няма ли по голямия ход на буталото при шок 240мм. да изиграе някаква роля? :dontknow:

И ние не сме - първо режеш, после плачеш.
APD

Рейтинг: 977

Re: Demo 7 FR2 "КАТИЛ ЕДИШЪН" Teaser TRAILER!

Мнениеот SpoileR » Сря Ное 16, 2011 8:34 pm

vvvaaal написа:Браво! Велико е станало. :) А каква е тази ос 12мм в края 10, някаква самоделка или? :8D:

:agree:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот SpoileR » Нед Дек 04, 2011 4:35 am

оп! още един ъпдейт и спирам! :D

Тъй като в момента кажи-речи всички срам-ски водачи са Х-ове, а моя обтегач е един доста дърт SRAM 5.0 (НЕ Х5) който смея да твърдя, че е мега здрав и сполучлив модел, пък и честно казано не ми се дават ~120 лв за някъв срам Х.Х с късо рамо:

Та дааа:

Изображение

Измерих разстоянията между центровете на ролките на срамски водач с най-дългото и най-късото рамо и едното беше около 75мм другото около 55...
Моя реших че ще е 45мм... и хайде... рязането с флекса, дупчене с бормашина в по горния край и преместване на ролката заедно със заобикалящите я "водачи" на новата дупка и се получи това:

Изображение

След което скъсих веригата с някъде към 6 звена и всичко заспа... сега хем е по- леко, хем по къса верига, хем по stiff-нато превключват скоростите, хем е по високо от земята и от камъните, хем по трудно се усуква щот е мега късо рамото, хем не прави камшици и почти не потропва ...

Направих и така че изрязаните парчета които са около ролката да не превъртат сами около себе си, въпреки че са нанизани само около болта, като им направих засек, който не се вижда на снимките...

И за финал- разкарах си ролката тип "макара" и от някви стари строшени водачи отново изрязах само края им със ролката и го поставих на мястото на макарата:

Изображение

В момента това колелце, което е само на ос и въпреки заобикалящите го пластини, пак тежи със 30 грама по-малко отколкото ролката която въпреки че е гумено-пластмасова има цели 2 лагера в нея и супер дебела ос...

И отделно от това- в момента веригата се върти 15 пъти по-свободно като минава през зъбното колелце, отколкото когато минаваше през макаричката...

Да Грозно е , но пък мен ми трябва да работи и да има файда, а не да ходя на модно ревю с него, така че съм доволен! :smokin: :eyebrow:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот Stanev » Нед Дек 04, 2011 9:17 am

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Аватар
Stanev

Рейтинг: 1511

Мнениеот icemanlovers » Нед Дек 04, 2011 11:15 am

Да Грозно е , но пък мен ми трябва да работи и да има файда, а не да ходя на модно ревю с него, така че съм доволен!

И аз съм на това мнение,много хора са ме питали защо .... закаквооо,ами така ми харесва има ли тунинг по яко от оригинала,
евала брат важно е да работи добре на едно мнение сме :) :beer:
Аватар
icemanlovers

Рейтинг: 1030

Мнениеот fall_out » Нед Дек 04, 2011 6:02 pm

Ти си гении :D Много се кефя на хора като теб. Трябва да си направиш нещо като after-market фирма за тунинг на колела :D
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот webster1102 » Нед Дек 04, 2011 6:10 pm

Хах, много ми е интересна темата, с нетърпение чакам да видя как ще си направиш новите планки на шока :beer: .
Аватар
webster1102

Рейтинг: 1287

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)