GPS Навигация

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

GPS Навигация

Мнениеот Sasho1911 » Чет Дек 08, 2011 3:38 pm

Здравейте!
Някой знае ли по-евтин и доър за цената си GPS? Трябва ми, но не искам да дам 300-400 лв.
Използването на карта може да бъде доста стресиращо... :crap:
Благодаря предварително !
Аватар
Sasho1911

Рейтинг: 1140

Re: GPS Навигация

Мнениеот SPA » Чет Дек 08, 2011 4:56 pm

Sasho1911 написа:Здравейте!
Някой знае ли по-евтин и доър за цената си GPS? Трябва ми, но не искам да дам 300-400 лв.

Навигация за какво? Самолет, камион, кола, мотоциклет, колело, пешеходец? Да се ползва в града, на село, в гората? Да бъде отделно устройство, на телефон, на компютър, на таблет? Да може да показва карта, да показва посока, да показва кординати? и т.н.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sasho1911 » Чет Дек 08, 2011 6:35 pm

SPA написа:

Навигация за какво? Самолет, камион, кола, мотоциклет, колело, пешеходец? Да се ползва в града, на село, в гората? Да бъде отделно устройство, на телефон, на компютър, на таблет? Да може да показва карта, да показва посока, да показва кординати? и т.н.

За кола в града. Отделно устройство. Карта и ако може да ти казва, примерно: Десен завой след 100 m. Не съм много запознат с GPS...
Благодаря.
Аватар
Sasho1911

Мнениеот SPA » Чет Дек 08, 2011 6:58 pm

Sasho1911 написа:
SPA написа:

За кола в града. Отделно устройство. Карта и ако може да ти казва, примерно: Десен завой след 100 m. Не съм много запознат с GPS...
Благодаря.

Ами с оглед на карта, поддръжка, цени и лично мнение - който и модел на Гармин с Българска карта да вземеш ще ти свърши работа. С наближаването на коледа може да потърсиш модели на промоция и при късмет може да се уредиш с нещо хубаво на добри пари.

http://www.garmin.bg/?s=4&c=4
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sasho1911 » Чет Дек 08, 2011 8:24 pm

А, страхотно! Много благодаря. :agree:
Аватар
Sasho1911

Мнениеот xcII » Пон Дек 12, 2011 10:23 pm

Kато видях въпроса, за 1)евтин, 2)надежден и 3)удобен за ползване GPS (без карта, щото иначе няма как да е 1) и 2)) веднага получих импулс да препоръчам един модел на Garmin, на който не мога да намеря косур, ама никъв!

В последствие разбрах, че на теб ти трябва нещо за on-road навигация.. което малко ме фърли у тъча, щото on-road да си караш байка, пък и навигация.. :eek3: Но щом ти трябва за кола, ОК.. там нямам мнение.

Няма лошо, но ако някой погледне на темата като мен, мога само да препоръчам абсолютно един, единствен GPS, за парите, за удобството да ти е на ръката и не на последно място за перфектното качество на GPS приемника, U can't touch this :8D:
Това, което може да се мине с лека кола, не си струва да се мине с байк. Това, което може да се мине с байк, не си струва да се мине пеша. Това, което може да се мине само пеша, понякога може да се измисли как да се мине с байк.
http://www.youtube.com/watch?v=fi-S9lrn ... re=related
Аватар
xcII

Рейтинг: 1695

Назад към Други