alleyesonme написа:Дойде време да сменям рамката (както се подразбира ще е Ц!1) , обаче вилката ми е 200 мм ходКакво да направя за да не прецакам рамката ? Да я изкарам малко нагоре ще стане ли ? И колко ход е препоръчително за Ц1 ? В момента пари за друга вилка нямам.
alleyesonme написа:Вилката ми е пълен боклук - зоом :Д но съм и уголемил ходаИначе изобщо няма да спускам, скачам и т.н докато не си взема нова вилка
само да си върша работа с колелото, но пак питам ще стане ли ако стърчи вилката малко отгоре ?
alleyesonme написа:ок
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
ебавка И наистина вземи един SR Suntour 120мм ход за 100 лева НОВ и карай с него перфектна работа върши boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
pumqrec написа:Като гледам хората тук ти препоръчват ХСR, което не е лош вариант ако си към 60-70 кила и няма да я караш агресивно.Ако обаче си повече и смяташ да караш агресивно препоръчвам поне Duro Dj Е.
boriss13 написа:То на културния човек не му трябват закони, а за простака законите са за да се нарушават.
pumqrec написа:Еми на тия кила, особено ако не караш кой знае колко агресивно, един ХСR не ти мърда
Виж какво темата е от 1 месец и не знам защо си я дигнал, ти не можеш да пишеш и даваш грешно инфо така, че единственото спасение е да си заровиш главата.krakito написа:Препоръчителния ход за Ц1 е 130 мм. За да не прецакаш рамката не трябва да я караш много агресивно докато не си вземеш друга вилка примерно RS Pike 427 тя е с регулируем ход от 95 мм до 140 мм. И кажи каква ти е вилката
аз съм с ц1 и мо слагат 160 ход но препорачиания хода да е 140мм
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта