Качествени ли са компонентите Sram

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Качествени ли са компонентите Sram

Мнениеот krisko_pinkbike » Пон Дек 12, 2011 2:40 pm

Здравеите!
Ще сменям скоростите на колелото ми в началото на 2012 и не знам кои компоненти са по-качествени. Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете. :peace:
Карането на колело не е нещо, с което просто се занимаваме ... А начинът по който изразяваме себе си!
Аватар
krisko_pinkbike

Рейтинг: 1152

Re: Качествени ли са компонентите Sram

Мнениеот dirtnewbie » Пон Дек 12, 2011 4:44 pm

Щом почти всички хора, които практикуват планинско колоездене и използват тази марка, независимо от това какъв стила, според мен би трябвало да са добри.. :idea:
make my wishes come true
dirtnewbie

Рейтинг: 1067

Мнениеот fastera2 » Пон Дек 12, 2011 5:18 pm

dirtnewbie написа:Щом почти всички хора, които практикуват планинско колоездене и използват тази марка, независимо от това какъв стила, според мен би трябвало да са добри.. :idea:

dirtnewbie-Извинявай от опит ли говориш или просто плямпаш?!И в една друга тема гледам,че съветваш нещо за правила от българския език...Много грамотно си написал горното си менение,но немога да разбера,какво искаш да кажеш с него.

Сега към автора на тема.Да!-лично за мен компонентите на sarm са много добри!Ползвал съм дерайльор-x7 и x5,деклашор x7,и команди (мисля,че бяха x5).Като цяло бях доволен от работата им,въпреки всичко,което преживяха,а то не беше изобщо малко :D .

П.П Надявам се здравата форумна shiman-ска опозиция да не ме подложат на кръстосан разпит :D !
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот krisko_pinkbike » Пон Дек 12, 2011 5:47 pm

Благодаря ти много даже мисля да смена частите с тези които ти си използвал. Ако може да ми кажеш със сигурност какъв ти е бил модела на командата. Отново благодаря!
Карането на колело не е нещо, с което просто се занимаваме ... А начинът по който изразяваме себе си!
Аватар
krisko_pinkbike

Рейтинг: 1152

Мнениеот fastera2 » Пон Дек 12, 2011 6:18 pm

krisko_pinkbike написа:Благодаря ти много даже мисля да смена частите с тези които ти си използвал. Ако може да ми кажеш със сигурност какъв ти е бил модела на командата. Отново благодаря!

Да-командите бяха х5.Не бях сигурен,защото колелото го продадох преди време.
Eто ти и линк (задна) : http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=22766
Предната ми беше същата,само че за три венеца,защото бях отпред с три плочи.
fastera2

Рейтинг: 1485

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X