Между другото Ozzie как е кракът ? ще се оправя ли или ще трябва да те приспиваме
 Между другото Ozzie как е кракът ? ще се оправя ли или ще трябва да те приспиваме 

А и сте минали от там преди два дни:
 А и сте минали от там преди два дни:valenti написа:Сборният пункт- Терапията, от там започнахме по маркираната вело пътека. Скоро не бях изкачвал
такъв брутален баир (по черно)

ние обаче малко разнообразихме маркировката
 ние обаче малко разнообразихме маркировката  Ozzie ни прекара по успоредна пътека
 Ozzie ни прекара по успоредна пътека  която пак води до Аладжата
 която пак води до Аладжата предполагам и другите са били наши
 предполагам и другите са били наши 

но глава имам !
 но глава имам !  Веднъж бях говорил с Здравко и той каза че може да даде GPS-a за маркиране на пътеки. Уикенда ако има време мога да мина с GPS. Ще е хубаво и някой за компания че там попаднахме на един дзвер
 Веднъж бях говорил с Здравко и той каза че може да даде GPS-a за маркиране на пътеки. Уикенда ако има време мога да мина с GPS. Ще е хубаво и някой за компания че там попаднахме на един дзвер  дето макар и домашен и със стопанин причини лееки неудобства
 дето макар и домашен и със стопанин причини лееки неудобства

много ви се кефя винаги успявате да се съберете и да карате
  много ви се кефя винаги успявате да се съберете и да карате  

skipper написа:...имаше голямо разнообразие от crossmark, larsen, high roller, smart sam, ignitor и други...

за утре или в другиден
 за утре или в другиден

Ozzie написа:аз съм пас
студено ми е
 !
 !

?
 ?

Но ако се намерят желаещи да разкършим ,,дупета'' от дългото зимно ,,спане'' и обезателно пикник със цър пър, съм на линия!
 Но ако се намерят желаещи да разкършим ,,дупета'' от дългото зимно ,,спане'' и обезателно пикник със цър пър, съм на линия! 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта