fastera2 написа:Заради една лиготия ми гръмна пиратка до ухото и до сега това ухо ми създава проблеми...
taurus13 написа:Амониевата селитра обаче има едно друго интересно приложение, което все се каня да пробвам на някой пикник - когато се смеси с вода, протича ендотермична реакция, поради което настъпва охлаждане на водата. Та се чудя, не мога ли да си изстудявам биричката аз така.
Ozzie написа:оооооо... пироманчета....![]()
![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Gasolin написа:Гърмя само подбрани неща. Струва ми се безмислено да хвърлям гърмялки... тряя и светлинка да има.
Schizophrenia написа:Трябва да са по-големи и да гърмиА иначе триъгълниците много обичам да ги пускам от осмият етаж,че на четвъртия да гърмят във въздуха още
много е зарибено така.
Metomixa написа:Schizophrenia написа:Трябва да са по-големи и да гърмиА иначе триъгълниците много обичам да ги пускам от осмият етаж,че на четвъртия да гърмят във въздуха още
много е зарибено така.
![]()
И аз правя така от шестия етаж като пусна някой триъгълник и на 2-3 етаж някаде гърми.Един път бях свAрил съседа докатo си пуши кротичко цигара и после имаше "бягай че ща хвана"
Schizophrenia написа:Metomixa написа:Schizophrenia написа:Трябва да са по-големи и да гърмиА иначе триъгълниците много обичам да ги пускам от осмият етаж,че на четвъртия да гърмят във въздуха още
много е зарибено така.
![]()
И аз правя така от шестия етаж като пусна някой триъгълник и на 2-3 етаж някаде гърми.Един път бях свAрил съседа докатo си пуши кротичко цигара и после имаше "бягай че ща хвана"
Е поне гледай да няма никой пък ти...
k0cTaHeB написа:Безмозъчен абюзър,без основно образование,мазохист,мега,мега надъхан и безстрашен,празноглав,кретеноид,явен аграр,вероятно тлъст (не е задължително),идол му е Bender,в главата хлебарки,извън главата още хлебарки.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта