errtime2010 написа:Здравейте, колко зъба касета максимум ми трябва за да карам с дерельор сейнт късо рамо и курбели фса мото х със плочи 36 и 24 и декланшор slx?
bio написа:errtime2010 написа:Здравейте, колко зъба касета максимум ми трябва за да карам с дерельор сейнт късо рамо и курбели фса мото х със плочи 36 и 24 и декланшор slx?
той може да индексира ... 34 зъба отзад, но ... разликата отпред+разлика отзад=total capacity или (36-24)+(34-X)=29 или х=17 ако започнеш ... от 11 отзад -> (36-24)+(У-11)=29 или У=27 ... при тези комбинации дерайльора ще може да поеме всички възможни комбинации ...
в първия случай ако настроиш дължината на веригата за 34Т венец дерайльора няма да обере веригата на най-малката плоча отпред и на всички комбинации под 17 отзад.
във втория просто режеш ... отгоре ... трябва да настроиш дължината на веригата за 27Т венец и няма да имаш проблем до 11Т.
и последен едит: ето ти статия ...
и наистина последен едит ... аз карам SS на SRAM с плочи 22-32 и касета 11-32 ... без проблем.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
si-fi*LISKO написа:Ами то си пише, mopper-е, защо не прочете текста от линка, който сам си дал?
Разглобяват се плочите, можеш да ги караш с една плоча (ако е за красота). Иначе продавача е написал , че са предназначени за "XC, AM, градски и туристически велосипеди". Това ще рече, че е по-добре, да не ги караш с една плоча!
Това го разбрах само от написаното в няколко реда под снимката, какви са истинските възможности на курбелите не мога да кажа, защото не съм имал такива...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
rsf написа:Не знам колко дълга трябва да е оста, но със сигурност това средно движение от линка не е съвместимо с ISIS курбели. ISIS курбели са съвместими с ISIS средно движение.
bio написа: за командите дали са с лагери като тези на SRAM (за което не мога да кажа нищо)?
the7one написа:rsf написа:Не знам колко дълга трябва да е оста, но със сигурност това средно движение от линка не е съвместимо с ISIS курбели. ISIS курбели са съвместими с ISIS средно движение.
Е това не е ли ISIS? Тогава, ако може да предложите друго средно движение на ИСИС до 40 лв и колко трябва да е дълга оста?
Madnesst написа:Здравейте , дадох вилката си (sr suntour epicon )на профилактика , смениха и греста , обаче сега имам проблем ! Врътката за ребаунда неще ни на ляво ни на дясно ?? Някакви идей ? Предполагам че не е нещо сложно ,затова пиша тук . Мерси предварително
mbikerX написа:За въпроса по горе вече ми се изясни всичко . А сега искам да питам дали някой знае какви са ми чашките от снимките и ако може да ми даде линк към тях ? Не се вижда много добре ама няма начин да направя по хубави .
bio написа:mbikerX написа:За въпроса по горе вече ми се изясни всичко . А сега искам да питам дали някой знае какви са ми чашките от снимките и ако може да ми даде линк към тях ? Не се вижда много добре ама няма начин да направя по хубави .
приятел чашките приличат на нормални 1 1/8''. обаче ще е по-лесно да кажеш каква е рамката ... и тогава ще ти се отговори на 100%.
за първото ти питане ... да липсва долния конус към вилката (често явление при рамки с "чашки" ).
mbikerX написа:Аз не питам размер на чашките а марката и модела (ако а възможно да се разбере) > А рамката е Драг Климбер .Има ли начин да купя само долния конус . Аз искам да знам точната марка и модел на чашките за да купя същите и да ползвам само долния конус . Знам че идеята ми изглежда много тъпа ама не ми се разправя да сменям нацяло чашките![]()
bio написа:mbikerX написа:Аз не питам размер на чашките а марката и модела (ако а възможно да се разбере) > А рамката е Драг Климбер .Има ли начин да купя само долния конус . Аз искам да знам точната марка и модел на чашките за да купя същите и да ползвам само долния конус . Знам че идеята ми изглежда много тъпа ама не ми се разправя да сменям нацяло чашките![]()
ами изразявай се по-точно ... на чашките си пише какви са FSA Intellaset ...
mbikerX написа:тея от 25 лв са така ли да го разбирам . Щото е много важно . Ще ползвам само долния конус .Мерси много![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта