Е че то и със 2-3 свински опашки и се "закопчаваш"(верно че откопчаването е малко тегаво де

По темата-най-накрая си зех наколенкиии!!!(party) http://www.ridespot.net/productdetails. ... uctID=1046
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Регистрирах се за Ultra-Trail du Mont-Blanc®. Стискайте палци да не изтегля късата клечка. Е - акоя изтегля, все се надявам да се класирам за ⊥ ∞ 6.
Анелия написа:Офф само колелета са ми в главата на мен и наистина не доумявам защо му е на някой да ходи пеш като си има колело![]()
Ама все пак точките за квалифицирането остават, мхм.
r1nftw написа:Спечелих лаптоп от томболата в Handy.![]()
kriisoo написа:Утре родителска среща![]()
![]()
То е повече за оплакване, ама си е похвално колко разумни хора има... Няколко дни преди Коледа![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:В час по информационни сме, а по традиция на господина, последната седмица преди ваканция не правим нищо![]()
styanski написа:И на мен ми беше първото каране днес на сняг ама само вкъщи
Phant0m написа:Оувърклокнах си процесора на 3.9Ghz, а пък когато е в турбо режим е 4.1Ghz
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта