Подвизи с велосипеда или кой кога и къде е ходил?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Подвизи с велосипеда или кой кога и къде е ходил?

Мнениеот tkpopov » Съб Дек 17, 2011 8:41 pm

Отварям една интересна според мен тема, за такива ентусиасти като мен, които или по свое желание или инициатива решават да изминат голямо разстояние с любимото си возило. Темата не засяга прояви в състезания, участия в бревети и други подобни.

Ето например аз преди няколко дни бях в Стара Загора, където стоях два дена и после трябваше да ходя до Казанлък и за тази цел използвах колелото.
От Стара Загора до Казанлък разстоянието с велосипед се изминава за около 1 час (36 километра). После трябваше да се върна Стара Загора, обаче в Казанлък се забавих доста и на връщане карах по тъмно. Голямо предизвикателство! Който го е изминавал този път, знае колко е натоварен и денем и нощем. Обаче на връщане беше върхът. Часът беше около 20:00. Тъмно. Две мигащи фарчета и червена светлина. Единственият естествен спътник, който особено ми помогна тогава беше луната.

Сега ми предстои ново предизвикателство, което смятам че ще бъде изпълнено с интересни приключения. След няколко дни ще ходя в Стара Загора, изминавайки с колелото разстоянието от Бургас до Стара Загора по маршрут "Бургас-Средец-Ямбол-Сливен-Николаево-с.Ягода-Стара Згора". Към това добавям и малко багажец в раницата плюс ремаркето също натоварено с багаж. Не знам защо, обичам такива предизвикателства.

А вие имали ли сте подобни велосипедни приключения?
Аватар
tkpopov

Рейтинг: 1292

Re: Подвизи с велосипеда или кой кога и къде е ходил?

Мнениеот Yavkata » Нед Дек 18, 2011 3:45 am

ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Re: Подвизи с велосипеда или кой кога и къде е ходил?

Мнениеот Ozzie » Нед Дек 18, 2011 12:16 pm

36 км. за около час с МТБ ('щото не си уточнил какъв е велосипеда, а тук все пак е МТБ форум, поради което се предполага, че караш МТБ) са почти утопия
иначе Yavkata e прав
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Бла - Бла