PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Sladkata_Eli написа:но провери внимателно да не стане така че да се набуташ за нещо неизползваемо
bio написа:mbikerX написа:тея от 25 лв са така ли да го разбирам . Щото е много важно . Ще ползвам само долния конус .Мерси много![]()
... па на тях приличат ... провери разните му номера там ... ето ти един линк за 20лв
Ozzie написа:Ако си купиш нови чашки, същия модел, просто монтирай новите пълен комплект, а старите си ги остави за резервни части.
Поне аз така бих направил.
P.S. Моля, ползвай бутона "промени".
А не мога ли да ползвам само една част от новите ако са същите . А ако не тогава ще се сменят . Няма как . mbikerX написа:Ози ти знаеш ли дали тази снимка която съм качил е на долен конус или на горен ?
Alex Madman написа:mbikerX написа:Ози ти знаеш ли дали тази снимка която съм качил е на долен конус или на горен ?
Съдейки по ориантацията на надписа и скосението мисля, че това е горния конус. Принципно си мисля, че можеш да използваш и долен конус от други чашки, важното е да са с лагер със сепаратор. Поне досегашния ми опит с такива чашки това показва (4 различни модела съм виждал и на всичките долните конуси бяха еднакви).
mbikerX написа:Благодаря ти .![]()
![]()
![]()
Ще купя тези ако не става ще сложа новите и готово
![]()
. А можеш ли да ми пратиш някой линк на някаква снимка на долен конус да видя какво представлява .
mbikerX написа:Какво означава сепаратор ?
mbikerX написа:А можеш ли да ми пратиш някой линк на някаква снимка на долен конус да видя какво представлява .
Alex Madman написа:mbikerX написа:А можеш ли да ми пратиш някой линк на някаква снимка на долен конус да видя какво представлява .
Ммм, всички чашки с лагери със сепаратори, които съм виждал до момента са били с точно такъв профил на долния конус.
bio написа:mbikerX написа:Какво означава сепаратор ?
.... бира бира ... това държи топчетата раздалечени едно от друго ... и цялата конструкция конус, сепаратор с съчми и чашка образува лагер.
naskoj написа:Здравейте ,
тази вилка дали си заслужава http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=103663 ? Какво ви е мнението за нея ?
naskoj написа:нямам толкова пари![]()
![]()
naskoj написа:нямам толкова пари![]()
![]()
@mbikerX : имам 460 лв и поне до другата седмица няма да се променят
errtime2010 написа:naskoj написа:нямам толкова пари![]()
![]()
@mbikerX : имам 460 лв и поне до другата седмица няма да се променят
`Дай малко по - търпеливо досъбери още някакви пари и не прави компромиси при вилка от подобен клас.
bio написа:@mbikerX ... ей ти какво е сепаратор - металната гривна която държи съчмите (cage или retainer).
ето ти и малко четиво за чашките ... и от cane creek разни документи.
освен конуса често има и някакво уплътнение ... да пази от мърсотии и вода ...
според мен послушай какво ти казват и смени целите чашки ...
успех !!!
bik3r_b0y написа:Някой има ли идея защо след като вдигна задницата си с ръка без значение малко или много(или при спускане на стълби) шока ми издава един досаден "тряскащ" (така да го нареча) шум.Шока е някакъв евтин.ще съм много благодарен на някои ако помогне по някакъв начин.![]()
mbikerX написа:bik3r_b0y написа:Някой има ли идея защо след като вдигна задницата си с ръка без значение малко или много(или при спускане на стълби) шока ми издава един досаден "тряскащ" (така да го нареча) шум.Шока е някакъв евтин.ще съм много благодарен на някои ако помогне по някакъв начин.![]()
Да не ти са се отхлабили болтовете . Поне при мен беше така щото и моя е евтин
bik3r_b0y написа:mbikerX написа:bik3r_b0y написа:Някой има ли идея защо след като вдигна задницата си с ръка без значение малко или много(или при спускане на стълби) шока ми издава един досаден "тряскащ" (така да го нареча) шум.Шока е някакъв евтин.ще съм много благодарен на някои ако помогне по някакъв начин.![]()
Да не ти са се отхлабили болтовете . Поне при мен беше така щото и моя е евтин
Затегнати са много здраво
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта