dirtnewbie написа:Курбелите не мога да ти гарантирам, че някъде ще намериш нещо до 70 лева. Доста малко пари отделяш за тях, а е хубаво те да са оста здрави, и следовтателно щом са здрави да са скъпи. Както и да е... Гледах в CRC имаше едни курбели Ruktion и едни Stolen Mob Black/White. Ето ти линк към по-добрите http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=47078 . Смятам, че по-добри и по-евтини от тях няма да намериш никъде. Около 93лв.
Педалите не би трябвало да бъдат метални. Независимо какъв метал са, педали, използващи се за стрийт са редимно пластмасови. Причината за това е, че: По-малко тегло, някои хора дори казват, че е доста по-добре да си с тях, защото често се удряш през краката(доказан факт) и с тях боли доста по-малко. Пример: http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=40876 . Доста са добри, поне според мен. Лично съм карал с тях цяло лято, но след като продадох старото колело си заминаха. Има доста цветове, а най-хубавото е, че кракът ти приляга точно по педала и пинчетата много добре ти зацепват в крака. Бъни-хопа е доста по-лесен с тях. 30лв.
Няма да ти смятам всичко, но е ясно, че не се събира лимитът за безплатна доставка. Знаеш с кого да се свържеш, знаеш и че доставката ти е безплатна!
dirtnewbie написа:С тях ще е доста по-добре ако ще си взимаш главина 11зъба, защото и плочата към курбелите не позволява по-малко от 32. Скоростта ти с тях ще бъде подходяща, но ако ще гониш тегло, ГОРЕЩО не ти го препоръчвам. Взимаш една средна или една малка и си готов. Също да кажа, че ако си взимаш ВМХ курбели ще трябва да си земеш и single speed верига. Иван (Каймата) е поръчал доста цветове от тях и са доста леки. Варират м/у 32/35 лева. Разликата в по-скъпата ми каза, че е по-лека посредством продупчване на нитовете.
dirtnewbie написа:Ако ще караш с ВМХ курбелите значи няма да ти трябва средно, а лагери. Слагаш ги на рамката, бодваш си оста и курбелите(оста е стях) и така. Венец за такива курбели по-голям от 25 зъба нЕма.
dirtnewbie написа:От балканче или от детско колело.. Кажи какво реши иначе? За шините и курбелите?
n1ky написа:Тези педали дали ще издържат на тряскане : http://bikescenter-bg.com/index.php?ste ... 743&lang=2 ? Защото тези от chainreaction ЧЕРВЕНИ няма в наличност и поръчах само шините.![]()
dirtnewbie написа:Педалите са тежки, но че ще издърат, ще издърат. Според мен са удобни за каране, въпреки че формата изглежда доста "болезнена" за street riding. Ако си им се навил и ти харесват ги вземи, аз просто ти казвам, че са тежки, а на теб ти трябва нещо по-лекичко. Щом можеш да спестиш тегло в рамките на 10-15 лева, то по-добре го направи. Хората дават луди пари за по 60-70гр.
stani_bikera написа:Аз съм с 25Т плоча отпред а отзад главината е dartmoor k-drive, но не съм сигурен колко зъба е провери в интернет. За мен съотношението е перфектно, в смисъл въртенето не е нито лесно нито трудно. Надявам се да съм ти бил полезен !
CaXky написа:Не прочетох дали си взел педали, но за стриит пластмасовите са доста по-добри, защото ако си изпуснеш педала с металния пин ще боли доста повече
monipugev написа:Crazy Bob карам с такава на BMX и на NS и сум доволен от нея
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта