Модератор: Модератори в пазара
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Dealer1 написа:SLX написа:Dealer1 написа:SLX Не се занимавайте с тоя тип. Дадох си перфектната Тора за неговия Сънтоур, дето по негови думи нищо му нямаше, а всъщост просто бяха много добре приктрити проблемите
Пич дадох ти я изрядна и ти звънях по няколко пъти да те питам как е
Брато не съм я шпилил аз под семерингатаИначе radnostic
ram.ht2 написа:Искам супер много да благодаря на тези трима коректни потребители , с които се работи с голямо удоволствие и те са yavka , alexmax и errtime2010
BurNiNg_IcE написа:skype: vasil.palazov много несериозен, 2 пъти му пазя части и 2та пъти се отказва на края!!!
Stoks1 написа:dandumtb
ХИЧ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТОЯ НЕСЕРИОЗНИК.
На всичкото отгоре излиза и нагъл и обижда.
errtime2010 написа:Точен и коректен standre
bikeboy написа:standre - КОРЕКТЕН![]()
Yavkata написа: standre
sale написа:icko0o най-некоректния човек който много ме ядоса . Чаках 2 седмици да ми купи спирачките , свалих му 50лв. от цената и преди малко ми каза че бил си намерил задна на добра цена . С този човек не трябва да се търгува.....
icko0o написа:sale написа:icko0o най-некоректния човек който много ме ядоса . Чаках 2 седмици да ми купи спирачките , свалих му 50лв. от цената и преди малко ми каза че бил си намерил задна на добра цена . С този човек не трябва да се търгува.....
Нека сега кажа моята версия.
Ситуацията беше такава,казах му да ми пази спирачките,той отказа и ми каза,че ако друг му ги иска ще му ги даде и аз казах добре,сега той твърди,че ми ги е пазил,но това не е така,просто е нямал други клиенти.Разбира се ако още когато бях му казал да ги пази се беше съгласил нямаше да го прецаквам.
Ето какво ми каза след като съвсем учтиво му казах,че имам по-добра оферта за спирачките:
[00:07:29] Владимир Илиев *: ее смърдел я си еби майката
[00:07:42] Владимир Илиев *: боклук скапан
[00:07:58] Владимир Илиев *: дано ти умрат децата
[00:08:03] Владимир Илиев *: бе боклук
[00:08:12] Владимир Илиев *: дано катастрофираш
[00:08:21] Владимир Илиев *: смърдел гаден
Сами си направете изводите що за човек би пожелал такива неща,които повечето хора не ги изричат и на най-големия си враг.
sale написа:icko0o написа:sale написа:icko0o най-некоректния човек който много ме ядоса . Чаках 2 седмици да ми купи спирачките , свалих му 50лв. от цената и преди малко ми каза че бил си намерил задна на добра цена . С този човек не трябва да се търгува.....
Нека сега кажа моята версия.
Ситуацията беше такава,казах му да ми пази спирачките,той отказа и ми каза,че ако друг му ги иска ще му ги даде и аз казах добре,сега той твърди,че ми ги е пазил,но това не е така,просто е нямал други клиенти.Разбира се ако още когато бях му казал да ги пази се беше съгласил нямаше да го прецаквам.
Ето какво ми каза след като съвсем учтиво му казах,че имам по-добра оферта за спирачките:
[00:07:29] Владимир Илиев *: ее смърдел я си еби майката
[00:07:42] Владимир Илиев *: боклук скапан
[00:07:58] Владимир Илиев *: дано ти умрат децата
[00:08:03] Владимир Илиев *: бе боклук
[00:08:12] Владимир Илиев *: дано катастрофираш
[00:08:21] Владимир Илиев *: смърдел гаден
Сами си направете изводите що за човек би пожелал такива неща,които повечето хора не ги изричат и на най-големия си враг.
![]()
Значи много мразя някой даме прецаква по-толкова смешен начин , мен лично неме интересува дали ще ме пишеш некоректен , аз никога не съм въртял човек със някоя част както ти мен , това не беше редно да те псувам , но много издразних .....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта