iliqnboshev написа:Ами разгледах в Бургас веломагазините и повечето ме насочиха към Ферини р3 иначе съм се спрял на 3-4 модела ама везните клонят към Феринито. До 1-2 седмици ще си купя колело и започвам да карам
gigo03 написа:Че дядо коледа и на нова година ли подарява....![]()
Metomixa написа:gigo03 написа:Че дядо коледа и на нова година ли подарява....![]()
Кое му е смешното![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
wanko_ написа:Общо взето май почти всеки ще бъде дядо Коледа сам за себе си.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
wanko_ написа:Общо взето май почти всеки ще бъде дядо Коледа сам за себе си.
Phant0m написа:wanko_ написа:Общо взето май почти всеки ще бъде дядо Коледа сам за себе си.
100% ще стане така
_SoRa_ написа:Аз тази година явно не съм била послушна и дядо Коледа няма да ми прати подарък.
Ozzie написа:@Panev
к'ва прИмоция, кФи Снежанки... ти направо си обърнал Дядо Мраз с главата надолу и си го тръшкал докато не е останало нищо по джобовете му
_SoRa_ написа:Той бебчо ще ми е вечният подарък. Имах предвид нещо материално. Може пък дядо Мраз да се смили над мен
wanko_ написа:http://imageshack.us/photo/my-images/31/0036jw.jpg Ето го и моя коледен подарък и утре чакам с нетърпение да монтираме вилката с помощта на Metomixa.![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта