taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Ozzie написа:Две прасета си стоят в кочината. Стопанинът идва и плисва прясна помия в копанката. Едното прасе се хвърля и започва с доволно грухтене да плюска. Другото стои в ъгъла и умислено мърда уши. Първото се натъпква добре и пита второто:
- Абе, що не ядеш, тении или глисти да нямаш?
- Абе имам странното чувство, че ни хранят и гледат само заради месото и кожата- мрачно отговаря второто.
- Стига с тия конспирации бре. Я виж- удобна кочинка, винаги пълна копаня, идва Коледа...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта