PtD написа:@Шлек_народен, опс. Обърка се нещо с числата. Регистрирани може да има 15000, но редовно пишещи я има 1000, я не. Значи според теб, недемократично е да се определят нещата от една отворена група, обхващаща 33% от "населението"? Добре. Значи сме недемократичен форум. Свободен си да не участваш!
@mover, да, разбира се. Приемам предложения за сечения в статистиката. Засега се очертават:
- най-много дадени минуси спрямо общия брой гласувания (хейтър
)
- най-много получени минуси спрямо общия брой гласувания (неприятник
)
- най-много дадени плюсове спрямо общия брой гласувания (човеколюбец
)
- най-много получени плюсове спрямо общия брой гласувания (як пич
)
- най-голям брой дадени минуси
- най-голям брой получени минуси
- най-голям брой дадени плюсове
- най-голям брой получени плюсове
- най-голям брой дадени оценки (активист
)
- най-голям брой получени оценки (celebrity
)
- най-голям брой дадени оценки по раздел
- най-голям брой получени оценки по раздел
П.П. Брех, че много станаха
П.П.П. В последните 6 месеца има:
- мнения от 1945 човека с поне едно мнение
- мнения от 1461 човек с поне две мнения
- мнения от 1043 човека с поне три мнения
Та какво казваш, Шлек, за 15000 души?
 ) на даден потребител.
) на даден потребител.
hitar_potter написа:... ще се получи мерило за КПД-то () на даден потребител.

hitar_potter написа: Аз предлагам още едно сечение - ще го нарека най-образно казано относителен прогнозен рейтинг.

бих заложил, че 95% са
 бих заложил, че 95% са   )
  )

Уважавай себе си, за да... Най ми хареса сентенцията за "мрънкането"
 Уважавай себе си, за да... Най ми хареса сентенцията за "мрънкането"  То и да си недоволен, като престъпление се приема. Мрънкане...Изключително удачна дума!
 То и да си недоволен, като престъпление се приема. Мрънкане...Изключително удачна дума!  )Или със Политбюро...
)Или със Политбюро...
От въвеждането на ....т.е. става въпрос за години.В получените гласове, от 100 вота и нагоре, тенденцията е от равенство до по-голям процент за "+" . Има 4-5 изключения.Надолу тази тенденция се обръща.Изводите си ги правете!
 Напр., тръгваш да караш с некой, който за първи път се пробва в mtv и идва 1-ви по-сериозен баир -> забелязъл съм, че с голяма вероятност от това дали ще слезе след първите 10м. от байка да бута личи дали ще дойде пак в планината да кара! Та с/д мен, всичко е мислено внимателно и нема нищо случайно
  Напр., тръгваш да караш с некой, който за първи път се пробва в mtv и идва 1-ви по-сериозен баир -> забелязъл съм, че с голяма вероятност от това дали ще слезе след първите 10м. от байка да бута личи дали ще дойде пак в планината да кара! Та с/д мен, всичко е мислено внимателно и нема нищо случайно  

xcII написа:В крайна сметка, е*и ги У рейтингите, хората като ти четат постовете си преценяват (когато могат обаче, тук е малко тънък момент с рейтингите), та в тая връзка, евала за твойте постове в 1-2 техничарски теми, които ти четох, звучиш ми аргументирано, има полза за труда ти! Ти едва ли го полагаш за рейтинг, а за да си полезен на други хора..

dob111 написа:би трябвало да са необходими няколко гласа за дадено мнение, от няколко различни правоимащи потребители, преди мнението да получи оценка и рейтинга на автора му да се промени.

Какво би станало ако чакаме за едно мнение да гласуват трима? Нищо!

на всички имащи отношение към форумната социология и изследване на форумната демокрация!
  на всички имащи отношение към форумната социология и изследване на форумната демокрация!

Надявам се някои анимационни герои да се замислят над това, преди да ни занимават с глупостите си
 (ed.тва ми е аватара за зимния сизон, кат дойде летния, ще турна нещо по бански
 (ed.тва ми е аватара за зимния сизон, кат дойде летния, ще турна нещо по бански  ) Виж са, аз не съм гледал данните за гласувания и прочие досега, признавам, не заради друго, ами защото не вълнува чааак пък толко.. не мога да намеря време да обработя едни снимки от 1-2 наши карания, които определено на мен са ми по-интересни от статистиките за рейтингите, но ще ги поразгледам и аз (статистиките), кат му дойде времето
 ) Виж са, аз не съм гледал данните за гласувания и прочие досега, признавам, не заради друго, ами защото не вълнува чааак пък толко.. не мога да намеря време да обработя едни снимки от 1-2 наши карания, които определено на мен са ми по-интересни от статистиките за рейтингите, но ще ги поразгледам и аз (статистиките), кат му дойде времето   

По темата - съгласен съм, че системата има определено на къде да се подобрява, но според мен в момента работи повече от задоволително. Въпреки това, не бих определил твоите (а и на други хора тук) аргументи като глупост. Отново се извинявам за объркването
 По темата - съгласен съм, че системата има определено на къде да се подобрява, но според мен в момента работи повече от задоволително. Въпреки това, не бих определил твоите (а и на други хора тук) аргументи като глупост. Отново се извинявам за объркването  

hitar_potter написа: според мен в момента работи повече от задоволително.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта