[quote="Noshten ezdac"]
..Аз съм на 26 г. и съм близо 90 кила. Винаги съм си падал по "преходите", а не по каскадите!...
...ОК, аз пък не мога да се катеря на дървото срещу чешмата в Б. градина, както съм виждал да правите - и съм ви се [color=red]възхищавал[/color]!! - значи не съм ваш "събрат"???...[/quote]
Аз съм на 25, но това не ми пречи да се опитвам да науча нещо ново (в свободното си време, колкото и да е малко то) а не само да се възхищавам!
[quote]Ако тези тийнейджъри, които ми се присмиват запазят любовта си към колоезденето до 26 г. - близо 27 г., а не се качат на вмирисаните си голфове и фордове, нека ми се обадят. Това пък е моето предизвикателство.
Не съм бил разбран и за друго...всеки има право да си кара както му е кеф... и е готино да ти е чисто колелото... [/quote]
Вече споменах моята възраст, а любовта ми към [color=red]ТОЗИ[/color] спорт не само се е запазила а е станала по-голяма. Pодчертавам "този" защото и аз, като някои други, се почуствах АПАРТАМЕНТЕН заради футбола (просто едвам издържам, когато даща ми седне да гледа всеки мач, който дават по телевизията). А... да... и за сведение все още нямам книжка (колелото ми е предостатъчно)!:I
[quote]
...приемат "новаците" във форумите...На нож.
[/quote]
Не съм забелязал да са ме приели на нож тук, а и не само тук: така наречените "събратя" също са ме приели добре (поне от моя гледна точка), макар и аз, като теб, да не мога да се катеря по дърветата (поне засега)!
Значи проблема може да не е само в съфорумниците...
П.П. И аз не съм си махнал лепенките от колелото, и го поддържам чисто, но нямам нито един светлоотразител или стойка