За апартаментните колоездачи...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот caviara » Пон Авг 08, 2005 4:15 pm

Малко остри думи и от мен:

[quote="Noshten ezdac"]

..Аз съм на 26 г. и съм близо 90 кила. Винаги съм си падал по "преходите", а не по каскадите!...
...ОК, аз пък не мога да се катеря на дървото срещу чешмата в Б. градина, както съм виждал да правите - и съм ви се [color=red]възхищавал[/color]!! - значи не съм ваш "събрат"???...[/quote]

Аз съм на 25, но това не ми пречи да се опитвам да науча нещо ново (в свободното си време, колкото и да е малко то) а не само да се възхищавам!

[quote]Ако тези тийнейджъри, които ми се присмиват запазят любовта си към колоезденето до 26 г. - близо 27 г., а не се качат на вмирисаните си голфове и фордове, нека ми се обадят. Това пък е моето предизвикателство.
Не съм бил разбран и за друго...всеки има право да си кара както му е кеф... и е готино да ти е чисто колелото... [/quote]

Вече споменах моята възраст, а любовта ми към [color=red]ТОЗИ[/color] спорт не само се е запазила а е станала по-голяма. Pодчертавам "този" защото и аз, като някои други, се почуствах АПАРТАМЕНТЕН заради футбола (просто едвам издържам, когато даща ми седне да гледа всеки мач, който дават по телевизията). А... да... и за сведение все още нямам книжка (колелото ми е предостатъчно)!:I

[quote]
...приемат "новаците" във форумите...На нож.
[/quote]

Не съм забелязал да са ме приели на нож тук, а и не само тук: така наречените "събратя" също са ме приели добре (поне от моя гледна точка), макар и аз, като теб, да не мога да се катеря по дърветата (поне засега)!
Значи проблема може да не е само в съфорумниците...

П.П. И аз не съм си махнал лепенките от колелото, и го поддържам чисто, но нямам нито един светлоотразител или стойка :P
Защо трябва да е просто, като може да е сложно...
caviara

Рейтинг: 1700

Мнениеот skiman » Пон Авг 08, 2005 4:18 pm

[quote="Noshten ezdac"]

Skiman, евала за колоезденето, а на теб 27 ако ти изглеждат невръстни, за мен са мноооооооого.
А провокацийката я уцелих, щом темата горе-долу се радва на доста отговори.:beer:
Съжалявам ако съм засегнал някого, но предпочитам да не лицемернича, а да бъда откровен.
Между другото, Skiman, какво ти е колелото и как караш в този ужасен и натоварен град? Тц, в провинцията е рай за такива като нас, но тук е ужасно за каране. Затова и излизам вечер, е през уикенда карам през деня, разбира се, тогава не съм на бачкане...
FOREVER RIDE
[/quote]

Карам Спринт АПОЛО(от старите-2003 г.) с леки ъпгрейди.Щастлив съм с него и ме задоволява(баси как звучи) напълно.Мислим да се вземем,ако жена ми ме напусне заради него.Но винаги блести от чистота измито, смазано и прибрано на сухо и хладно място в стаята!Карам предимно в града,събота и неделя и то когато имам време.За съжаление:dunno:Може да се каже, че почти удволетворявам критерият за апартаментен колоездач:clap::D....само фар си нямам и стойка...:o)
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Пон Авг 08, 2005 4:25 pm

Уффф... Аз пък съм станал на цели 36 години и чак сега установявам, че не мога да си махна лепенките от колелото...

Noshten ezdac, как мислиш - дали това ще ме увреди непоправимо?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Noshten ezdac » Пон Авг 08, 2005 4:39 pm

Добре. Забавлявайте се. Успех. Чао.
Noshten ezdac

Рейтинг: 1200

Мнениеот skiman » Пон Авг 08, 2005 5:00 pm

[quote="TOYAGA"]

Уффф... Аз пък съм станал на цели 36 години и чак сега установявам, че не мога да си махна лепенките от колелото...

Noshten ezdac, как мислиш - дали това ще ме увреди непоправимо?
[/quote]

Има и по-кардинално решение:DЛепиш други в/у старите и си готов.:o)
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот bikerider » Пон Авг 08, 2005 5:40 pm

[quote="Noshten ezdac"]

Успех. Чао.
[/quote]

малиии, много обидени девици се навъдиха бря :crazy2:

[quote="Noshten ezdac"]
Забавлявайте се.
[/quote]

Това важи и за теб, не забравяй :lol::beer:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот George » Пон Авг 08, 2005 7:24 pm

[quote="Noshten ezdac"]

Такааааааа...
След като бях нахранен, разпердушинен, обвинен, осъден и оплют, нека внесем малко яснота по темата.
Първо, тази история е напълно измислена... Въобще не съм падал в тоя парк, падам само на път! Просто исках да ви провокирам малко и да чуя какво мислите, защото за мен наистина има съсловие от апартаментни колоездачи. И както каза някой - правех се на интересен.
Всички се нахвърлихте срещу мен, но и вие сте като мен, защото усетих пренебрежителното ви отношение към моята личност - същото пренебрежение, което изпитвам и аз към някои особи на две колела.
Бях предизвикан на паметника да се пробвам с вашите каскади...Ха-ха-ха, ето кой не чете форума. Аз съм на 26 г. и съм близо 90 кила. Винаги съм си падал по "преходите", а не по каскадите! Не мога да се меря с вас на Витоша или на естакадата...Оооу, това ви прави по-велики колоездачи от мен?? Значи и вие усещате към мен това, което исках да кажа аз... Аз съм голям колоездач, защото обичам колелото си и колоездачния спорт, сега ще си купувам второ...Ако тези тийнейджъри, които ми се присмиват запазят любовта си към колоезденето до 26 г. - близо 27 г., а не се качат на вмирисаните си голфове и фордове, нека ми се обадят. Това пък е моето предизвикателство.
Не съм бил разбран и за друго...всеки има право да си кара както му е кеф... и е готино да ти е чисто колелото... Под апартаментен колоездач имах предвид човек тип "вещоман", който има колело, без особено да се кефи на спорта, който почти не кара, който гледа на колелото си като на част от своя домашен "капитал"...
Апартаментните колоездачи са ваши братя, защото са на две колела??? ОК, аз пък не мога да се катеря на дървото срещу чешмата в Б. градина, както съм виждал да правите - и съм ви се възхищавал!! - значи не съм ваш "събрат"???
Хе-хехе- ми да, като врътна едни 70-80 км. преходче и се чувствам по-добре от онзи с тузарското колело, който пие фанта в парка, това грях ли е?
Вече казах, че този форум ме кефи и ще остана, освен ако не бъда баннат! Няма причина за това обаче...Регнат съм и в един футболен форум от много време насам и знам как се приемат "новаците" във форумите...На нож. На мен обаче не ми пука, интересно ми е, оставам с най-приятелски чувства и ви поздравявам!
ЕДИТ: Забравих - благодаря на тези 1-2 момчета, които не ми се нахвърлиха, те си знаят кои са.

[/quote]

Пич, що не се прегелдаш на психиатър?
Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матрял
George

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Пон Авг 08, 2005 7:46 pm

Като гледам, май няма кой знае какво ново да се добави по темата :D
Noshten ezdac е направил умишлена провокация. Добре! Налице е реакция. Нормално!
Само дето няма смисъл отново всички да си кажат мнението за Noshten ezdac или пък нещо подобно.
:peace:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Архив